Search

Kosa u jarkim bojama je neočekivani trend s Tjedana mode, jeste li spremni?

Kosa u jarkim bojama je neočekivani trend s Tjedana mode, jeste li spremni?

Tekst: BURO.


Nakon što je završio i tjedan mode u Parizu, vrijeme je za sabiranje dojmova, kao i za pravljenje planova za to što ćemo i kako nositi - ili nećemo nositi - narednog proljeća i ljeta. Danas, kada se beauty trendovi rađaju više na društvenim mrežama nego na revijama, ne događa se više često da nam neki privuče pažnju ali evo dogodilo se i to: raznobojna kosa u intenzivnim nijansama pronašla je svoj put s ulice do pista (i to ni manje ni više čak i do one Valentino).

Kosa u jarkim bojama je neočekivani trend s Tjedana mode, jeste li spremni? (фото 1)
Kosa u jarkim bojama je neočekivani trend s Tjedana mode, jeste li spremni? (фото 2)

VALENTINO

Color-blocking sada je složenica koju ne koristimo za odjeću već za kosu pošto su dizajneri pronašli novu opsesiju: perike u boji i clip on pramenove svih dužina. Prva na listi je svakako bila Valentino revija koja se ovaj put održala u Parizu na staroj tržnici Carreau du Temple i na kojoj su modeli išetali na ulicu, uključujući tako publiku i prolaznike. Manekene pak nije bilo teško primijetiti ni u svoj toj gužvi zahvaljujući upravo vibrantnim nijansama, kako odjeće tako i kose.

Kosa u jarkim bojama je neočekivani trend s Tjedana mode, jeste li spremni? (фото 3)

BALENCIAGA

Kosa u jarkim bojama je neočekivani trend s Tjedana mode, jeste li spremni? (фото 4)

DOLCE&GABBANA VIA @GUIDOPALAU

Kosa u jarkim bojama je neočekivani trend s Tjedana mode, jeste li spremni? (фото 5)

DRIES VAN NOTEN

Idejni tvorac svih frizura bio je legendarni frizer Guido Palau koji pored Valentina stoji i iza ljubičaste, plave i zelene kose koju smo vidjeli i na Loewe reviji. Nijanse poput onih koje obično imaju žvake i gumene bombone bile su najzastupljenije, ali svoje m,esto zauzela je i crvena: pored Valentino revije, vidjeli smo je i na Loewe i Balenciaga prezentaciji, a osvojila je i Dries Van Noten (u kombinaciji s jasnom žutom nijansom).

Kosa u jarkim bojama je neočekivani trend s Tjedana mode, jeste li spremni? (фото 6)
Kosa u jarkim bojama je neočekivani trend s Tjedana mode, jeste li spremni? (фото 7)

LOEWE

Iako smo raznobojnu kosu na neki način već vidjeli za vrijeme karantene i, u posljednje vrijeme na djevojkama kao što je Bella Hadid, Tjedan mode je posljednja stepenica i potvrda da je trend konačno osvojio apsolutno sve. Hoćete li i vi posegneti za clip on pramenovima?

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više