Search

Kupaći kostimi koje obožavaju trendseterice

Kupaći kostimi koje obožavaju trendseterice

Solid & Striped


Image: Solid Striped Instagram

Američki brend Solid & Striped počeo je osvajati srca trendseterica svojom pojavom na sceni 2012. godine, a ove je sezone popularniji no ikada. Njihove komade nose Gigi Hadid, Alessandra Ambrosio i Rosie Huntington-Whiteley, a Poppy Delevigne je za kuću kreirala i ekskluzivnu kolekciju

Solid & Striped su pokrenuli Isaac Ross i Morgan Curtis, kći njujorške dizajnerice Jill Stuart, kad je Ross poželio proširiti svoju liniju muških kupaćih gaća na ženske bikinije. Rodila se suradnja iz koje su proizašle elegantne kolekcije kupaćih kostima koje odišu luksuzom i duhom nekih prošlih vremena. Ross i Curtis svoje komade izrađuju od najfinijih tkanina dopremljenih iz Europe i Japana u svom studiju u Water Millu, mjestu pored legendarnog njujorškog Southamptona.

solid

U kratkom intervjuu za InStyle magazin Ross je otkrio kako ga posebno inspirira američki fotograf Slim Aarons koji je obožavao fotografirati elitna druženja pored bazena, celebrityje i bogataše. Morgan Curtis inspiraciju pak crpi iz vintage fotografija s Instagrama Laure Helms, urednice Lady magazina, te filmova kao što je "Weekend At Bernie's".

solid

Osim ženskih i muških kupaćih kostima, Solid & Striped nudi i bazične odjevne predmete za slobodno vrijeme i bezbrižno ljetno izležavanje.

solid

solid

solid

soild

solid

 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više