Search

Linda Evangelista s kraja 80-ih nam je velika inspiracija za ljeto

Linda Evangelista s kraja 80-ih nam je velika inspiracija za ljeto

Tekst: BURO.


Image: Steven Meisel za Vogue Italia

Uvijek smo u potrazi za dobrom inspiracijom i pritom ne mislimo  isključivo na Instagram na kojem se ionako malo toga razlikuje. Kada se želimo razveseliti, posegnemo za nekim modnim djelima koja su i danas jednako relevantna i štoviše, možemo kazati da ih kuće i dalje uzimaju kao nit vodilju za kolekcije.

Ako ste poznavateljica mode od njenog najplodnijeg i najraskošnijeg razdoblja, (kraj 80-ih i 90-e) onda vam imena Steven Meisel i Linda Evangelista znače nešto. Ovaj dinamični duo je udružio snage u jednom od zapamćenijih ljetnih editoriala za talijanski Vogue 1989. "Jazzy Jaz" i kada ga pogledamo danas, ne možemo ne primijetiti da je ljeto 2021. gotovo identično u stilskim smjernicama i estetici.

Veliki ringovi, natikače, marame oko glave, crop topovi, vruće hlačice u kombinaciji s oversized košuljom, sve začinjeno s prekrasnom Lindom i ulicama Havane gdje je editorial snimljen. U nadi da ćemo svi malo skrenuti fokus za inspiraciju s predvidljivog Instagrama, donosimo shopping listu inspiriranu nama najdražim ljetnim editorijalom ikada. Nadamo se da ćete uživati...

Linda Evangelista s kraja 80-ih nam je velika inspiracija za ljeto (фото 8)
Linda Evangelista s kraja 80-ih nam je velika inspiracija za ljeto (фото 14)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više