Search

Military komadi kojima se morate oboružati ovog proljeća

Military komadi kojima se morate oboružati ovog proljeća

Print koji uvijek izgleda moćno


Image: PR

Dominantan uzorak sudario se sa ženstvenim formama koje su ga omekšale, poput jakne bajkerskog kroja koja je ukrašena s raskošnim zlatnim detaljima

Proljeće je stiglo i u omiljene dućane Replay, a ove sezone poseban naglasak stavljen je na kamuflažni print. Grafički uzorak koji je uvijek u trendu, dizajneri poznatog talijanskog brenda iskoristili su gotovo u svim varijantama. Dominantan print sudario se sa ženstvenim formama koje su ga omekšale, poput jakne bajkerskog kroja koja je ukrašena s raskošnim zlatnim detaljima, ili pak hlačama koje savršeno pristaju uz jednostavne majice ili finije bluze. Spoj je dokazao kako ovaj print nije rezerviran isključivo za buntovnice već ga i romantičarke mogu uklopiti u svoj stil, a lijepa voditeljica Mia Kovačić pokazala je kako ga nositi s lakoćom u dnevnim, ali i večernjim kombinacijama.

Military komadi kojima se morate oboružati ovog proljeća (фото 1)

Muškarci se, zahvaljujući utjecaju pop kulture, u kamuflažnom uzorku i svim njegovim varijantama osjećaju snažnije i samosvjesnije, a Replayeve kombinacije sa camo košuljama, hlačama vojničkog kroja, majicama ili čak espadrilama s prepoznatljivim printom učinit će da se ističu u gomili. Samo jedan detalj bit će dovoljan da zapečate svoj stil. 

Military komadi kojima se morate oboružati ovog proljeća (фото 2)

Military komadi kojima se morate oboružati ovog proljeća (фото 3)

Military komadi kojima se morate oboružati ovog proljeća (фото 4)

Military komadi kojima se morate oboružati ovog proljeća (фото 5)

Military komadi kojima se morate oboružati ovog proljeća (фото 6)

Ovog proljeća inspirirajte se kamuflažnim printom i pomaknite granice u odijevanju, a kompletnu Replay military ponudu možete pogledati ovdje. 

 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više