Traži

Mrežasta kombinacija: Balenciaga ili Kenzo

Mrežasta kombinacija: Balenciaga ili Kenzo

Trend sezone


Fotografija: buro247.ru

Svakog ljeta dizajneri nam predlažu spas od ljetnih vrućina u obliku mrežastih topića, suknjica i haljina. Tako ni ova ljetna sezona, koja je službeno započela današnjim danom, nije iznimka – pogledajte što nam predlažu kuće Balenciaga i Kenzo

Tri velika modna autoriteta – kreativni direktor modne kuće Balenciaga, Alexander Wang, i kreativni dvojac kuće Kenzo, Humberto Leon i Carol Lim, – odlučili su ljetnim vrućinama doskočiti laganim, prozračnim ljetnim komadom u kojem će svaka žena izgledati elegantno, a istovremeno se osjećati poletno i nesputano. Naime, obje kuće predlažu nam ovog ljeta mrežastu kombinaciju u svijetlim tonovima. Kostim kuće Balenciaga sastoji se od topića i pencil suknje u kojima se dizajner poigrao mrežastim motivom te ga izveo u dvjema veličinama mreže pa je tako gornji dio ispleten u širu mrežu, čime je želio naglasiti seksepilnost, istovremeno zadržavajući nježnost ženstvene siluete u pastelnoj boji jorgovana.

S druge strane, kuća Kenzo odlučila se za malo ležerniju varijantu koju čini sportski top opuštenog kroja i dugačka suknja koja se lagano širi prema krajevima. Mrežasti efekt ovdje je postignut zahvaljujući perforiranom bijelom pamuku, materijalu koji svi volimo u toplim mjesecima. 

 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više