Search

Najbolji \"culottes\" modeli hlača

Najbolji "culottes" modeli hlača

Oživljeni model iz 80-ih


Image: my theresa,
net-a-porter,
h&m,
zara,
IMAXtree,
mango,
emporio armani campaign a/w 2015-2016

Trendi model hlača već je nekoliko sezona u fokusu, ali sada je doživio puni sjaj. Traper, tvid, svila, koža ili pak šljokasti materijali, ove su hlače učinile vrućim modelom

"Culottes" model hlača pomalo je specifičan zbog svoje duljine te vrlo visokog struka i vjerujemo da ga mnoge žene izbjegavaju baš zbog toga. Duljina koja seže ispod koljena ili čak do polovice lista vješta je u skraćivanju figure, ali ne nužno. Robusne gležnjače s potpeticom ili klasične salonke riješit će ovaj problem u trenutku. Dobro funkcioniraju u poslovnoj odjeći u kombinaciji sa sakoima i košuljama i elegantan su komad za svaku priliku. Ovisno o materijalu ovaj komad može biti dnevni, ali i večernji. One od kože su bezvremenske i odličan su par s vunenim puloverom, a one od trapera bit će dobar saveznik s košuljama i "štreberskim" uskim puloverima.

Dizajneri su također rekli svoje kada su u pitanju "culottes" hlače, počevši od Valentina koji je ponudio klasični crni elegantni model, ali i onaj od trapera. S glatkom kožom poigrale su se modna kuća Mulberry i By Malene Birger, a Edun je predstavio predivan tamnocrveni model od brušene kože. Ekstravaganciju u ovoj priči potpisuje australska dizajnerica Kim Ellery i Studio Nicholson.

Olivia Palermo, Miroslava Duma, Rihanna, Alexa Chung i Victoria Beckham samo su neke od poznatih osoba koje su prigrlile ovaj trend. Ako ste ih dosad izbjegavali, možda će naša galerija to promijeniti, jer ovaj se komad stilizira s lakoćom i uvijek ostaje u fokusu.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više