Search

Ne morate igrati tenis, dovoljno je da samo tako izgledate za maksimalni broj modnih poena

Ne morate igrati tenis, dovoljno je da samo tako izgledate za maksimalni broj modnih poena

Tekst: BURO.


Jesmo li ovih dana opsjednuti tenisom? Ma, još pitate! Ali nismo samo mi, čitav svijet je u teniskom zanosu, a tu prije svega mislimo na modni, jer više nije bitno znate li prebaciti lopticu preko mreže, dovoljno je da izgledate kao da ste upravo krenuli na teniski teren. Razumijemo ovaj stilski fenomen - oprema za tenis sa svojom blistavo bijelom bojom i jednostavnim detaljima izgleda zaista elegantno i nekako se logično nastavlja na trend koji smo živjeli posljednjih godina, a to je athleisure.

Počelo je stidljivo, koja suknjica tu, poneki prsluk tamo, a onda je u toku pandemije počela i mini epidemija fotografija influeserica u full opremi na teniskim terenima širom svijeta. Ne smijemo se kladiti u to da su stvarno trenirale, ali ono što je vidljivo na svim tim fotografijama je činjenica koliko oprema za tenis može dobro izgledati i funkcionirati i u svakodnevnom životu.

Ne morate igrati tenis, dovoljno je da samo tako izgledate za maksimalni broj modnih poena (фото 3)
@JULIANASALAZAR

Trik je da izgledate zdravo, ali sabrano. Što će biti lako, budući da ova nova generacija modnih komada za tenis nije ni namijenjena za igru i znojenje, od velikih modnih dizajnera do high street trgovina svi su ponudili svoje viđenje trenda. Tu su neizbježne faldice, profinjene bor zelene i modre nijanse, diskretni amblemi i elegantni fontovi. Možda ste imali nulu iz tjelesnog, ali to nije razlog da se i vi ne ubacite u trendi ekipu. Dodajte znojnice i vizir i nitko neće ni pretpostaviti da ste krenuli samo u šetnju. Nemojte ni otkrivati svoje namjere i uživajte u radoznalim pogledima uz kapučino, nije ni potrebno da odigrate meč, jer ste svakako osvojili maksimalan broj modnih poena!

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više