Search

Ne rastaje vam se od ljetnih haljina? Evo kako ih nositi u prijelaznom razdoblju

Ne rastaje vam se od ljetnih haljina? Evo kako ih nositi u prijelaznom razdoblju

Tekst: BURO.


Niste spremni da svoje omiljene ljetne haljine spakirate u ormar da čekaju sljedeću godinu? Ne brinite, niste sami - i zato vam donosimo kako da ih jednostavno kombinirate s komadima koje već imate i u njima uživate i u jeseni. Tanke dolčevite u stilu devedesetih kao komad za layering koji smo usvojili prošle godine i dalje su tu, ali na raspolaganju su vam i druge varijacije na temu (od kojih jedan uključuje i novi it komad sezone). Skrolajte za #inspo

Oversized košulja

Ovo se lako može pretvoriti u igru dvije haljine: jedne na bretele i druge poput košulje. Naravno da u obzir dolazi i veliki retro-kardigan preko (pogotovo ako ga kombinirate se mekanim laganim materijalima). Opsjednuti smo slojevitim igrarijama s košulja-haljinama od popelina. Kombinacija s velikim prslukom, na primjer, zahtjeva pažljivo biranje asesoara: zamijenite štikle sandalama, mokasinama s debljim đonom ili koledžicama na vezice, a ako vas školski vibe baš ponese ubacite i dokoljenice. Varijacija na temu jeste i duža haljina preko nje - idealno večernja.

Na duge staze...

...i maksi dužine. Uparite svoju najdražu dugu haljinu s komadom koji je jednako dramatičan: mantil ili lagani kaput dati će vam izduženu minimalističku siluetu. Nedostaju vam samo zlatne naušnice i čizme do gležnja - ravne ili na nisku štiklu. Istina, sve dužine haljina mogu biti u ovoj igri ali ako su kraće, držite se minimalističkih modela. Baloner - klasičan ili u nekoj od novih izvedbi - koža ili vuna (po mogućnosti u nekoj nježnoj boji) odvest će vas pravo do cilja.

Dobri stari blejzer

Jedino ga nismo nosili na plažu - podoban je za sve ostalo. Ljubav koju osjećamo prema sakou predimenzioniranih ramena ne blijedi i jedva ga čekamo prebaciti preko omiljene haljine. Na raspolaganju su nam dvije krajnosti: mini (koja jedva proviruje ispod blejzera) i koja najbolje ide uz vrtoglave štikle i midi/maksi koja se slaže s tenisicama. Izbor je vaš.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više