Search

Neon: Hrabri stil za kraj godine

Neon: Hrabri stil za kraj godine

A sve ove eklektične komade sada možete uloviti po 50 posto nižim cijenama

Tekst: BURO.


Image: Promo

Prosinačka energija u Replayu, materijalizirala je tri savršena looka za posljednje dane u godini te ujedno prezentirala zaigranu sezonu koja veliča stilsku individualnost uz neizostavnu ekspanziju modnih ideja koja inspirira mogućnostima.

Fluorescentan kolorit ustoličen u prepoznatljivom dizajnu i vrhunskoj kvaliteti, odlično se uklopio u street style priču te iznjedrio zanimljive kombinacije koje ozbiljno dobro prezentiraju ono najbolje od naoko neozbiljnih stilskih nijansi!

Replayeva brend prezenterica, influencerica Luna Valas, uspješno je prenijela smionu energiju i iskustvo stečeno na svjetskim modnim pistama te za ovu priliku uskočila u najsjajnije komade kolekcije Jesen-Zima 2019!

Prepoznatljivi Replayev dizajn u ovoj je sezoni nadograđenim sportskim akcentom i prizvukom lakoće življenja 80-ih godina, a osim akcentnih nijansi, neonski komadi oduševljavaju i raznolikošću mogućnosti integracije u svaki stil.

Street style blagdanska struja, u koštac se uhvatila s mogućnostima koje donose izazovi neona te u novoj Replay priči razveselila must have idejama koje istovremeno odišu ženstvenošću i neustrašivošću te hipnotiziraju bojama i materijalima unoseći - svjetlost!

SKY EXPLOSION!

Eklektičan spoj - svega! Trendovi kao izlika za povratak u bezbrižne dane kada je igra bila najdraži stil, visoki sjaj i sudarajuće boje pomiruju u fantastičnu osnovu za nadogradnju koja ne poznaje granice!

Replay Hrvatska, kolekcija Jesen-Zima 2019. Winter Countdown akcija: Jeans hlače 1.270,00 kn, Košulja 510,00 kn, Cipele 686,00 kn, Majica 350,00 kn

Slojevita street syle fuzija u kojoj svaki item ima svoju priču, savršena je za one istinske zaljubljenike u modu koji obožavaju onu, više je - više!

Spoj naoko nespojivih komada, jedna je od najdražih modnih postulata Replaya koji u ovoj priči sjedinjuje sportski dizajn i gotovo večernje materijale, uzorke i detalje.

THE NEW RETRO

Vječna tedika nostalgična je osnova pomalo retro looka, koji upotpunjen kontrastnom podstavom i robusnim tenisicama s predimenzioniranim potplatama izdaleka najavljuje nešto potpuno drugačije!

Replay Hrvatska, kolekcija Jesen-Zima 2019. Winter Countdown akcija: Kaput 2.040,00 kn, Majica 770,00 kn, Tenisice 686,00 kn, Jeans hlače 635,00 kn

Drečavi, pomalo neozbiljni detalji klasičnog kaputa od eko kože, savršena su protuteža za one nešto manje hrabre, ali željne promjene!

Modni dodaci odličan su pak način za razbijanje stilske monotonije trendovskim strujama koje vrište!

SUBTLE NEON

Savršeno iskrojeni komadi glavne su sastavnice nešto elegantnijeg looka koji naginje profinjenom modnom stilu koji će obožavati zaljubljenice u ženstveni stil s pomakom.
Podatna rolka, tvid hlače i vunena kapa, dobili su nadogradnju u impaktim detaljima na neočekivanim mjestima poput golih ramena, predimenzioniranog logotipa i naglašenih detalja u kričavoj nijansi zelene!

Replay Hrvatska, kolekcija Jesen-Zima 2019. Winter Countdown akcija: Jakna 1.170,00 kn, Majica 762,00 kn, Tenisice 742,00 kn, Hlače 510,00 kn, Kapa 204,00 kn

Modna kombinacija zaokružena oversized jaknom u boji zime i kontrastne tenisice, bespogovorno će upotpuniti ovaj klasični neonski look koji neće proći nezapaženo.

Ekstatične komade možete pronaći snižene do čak 50%! Winter Countdown akcija odnosi se na CIJELU kolekciju Jesen-Zima 2019 te vrijedi u svim prodajnim mjestima u Zagrebu, Rijeci, Dubrovniku, Splitu i Zadru ili na službenom Reverto webshopu.

Leave a comment

više