Search

Od glave do pete u bijelom

Od glave do pete u bijelom

Resort trend za 2016. već sada vlada ulicama


Bijela (ne)boja sama je po sebi karakteristična za ljetne mjesece, a novim dizajnerskim resort kolekcijama stavljena je u prvi plan

Givenchy, Balenciaga, Alexander Wang, Joseph Altuzarra, Calvin Klein – svi su u svojim resort kolekcijama za 2016. predstavili barem jedan bijeli total look. Joseph Altuzarra i Riccardo Tisci za Givenchy biraju elegantna bijela odijela, Alexander Wang u jednoj od svojih posljednjih kolekcija za Balenciagu bira bijele kombinezone, dok u kolekciji za vlastiti brend poseže za jednostavnim plisiranim bijelim haljinama. Francisco Costa iz Calvina Kleina se poigrao teksturama pa kombinira bijeli til, pletivo i svilu, a čak se i ekstravagantni Karl Lagerfeld u svojoj resort kolekciji za Chanel odlučio na jedan bijeli total look.

Od glave do pete u bijelom (фото 1)

Bijela iz sezone u sezonu postaje sve popularnija stoga je pogrešno o njoj govoriti isključivo kao o trendu. Akromatski bijeli lookovi izgledaju toliko elegantno i profinjeno da će uskoro postati jedna od glavnih sastavnica ormara svake žene. Baš poput male crne haljine.

 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više