Search

Odjenite se kao princeza Diana: danas ponovo možete kupiti odjeću koju je ona nosila

Odjenite se kao princeza Diana: danas ponovo možete kupiti odjeću koju je ona nosila

Tekst: BURO.


Danas je doista moguće reinterpretirati njezin stil kao jedne rijetkih ikona pop kulture koju vole svi od 7 do 77 godina. Ok, možda je malo pretjerano kazati od 7 godina ali Tik Tok luduje za njezinim stilom, a svi znamo da tamo obitava mlađa populacija. Kolektivna opsesija njezinim životom je još više došla do izražaja s novim trailerom za seriju The Crown gdje će se sve vrtjeti oko Diane i Charlesa. Kate Middleton se uvelike inspirirala haljinama, nakitom i bojama koje je nosila njezina svekrva, a mi smo vam odlučili ponuditi nekoliko kultnih lookova u suvremenoj verziji.

Odjenite se kao princeza Diana: danas ponovo možete kupiti odjeću koju je ona nosila (фото 2)

PRINCEZA DIANA 1986.

Odjenite se kao princeza Diana: danas ponovo možete kupiti odjeću koju je ona nosila (фото 3)

PRINCEZA DIANA 1981.

Govorimo o čitavoj plejadi midi haljina s točkicama, ali i onim trenucima u kojima je Diana jasno pokazivala koliko je svoja. Jedan od prvih takvih trenutaka koji nam se urezao u pamćenje koji se danas nalazi u muzeju Victoria & Albert u Londonu jest džemper s ovčicama. Uz Petar Pan kragnu, traperice i crnu mašnu, ovo je jedno od njezinih najpoznatijih izdanja. Brend Warm & Wonderful koji stoji iza džempera opet ga je pustio u prodaju u suradnji s Rowing Blazers. Drugi pulover iz njezine arhive, Gyles&Georges ružičasti model s natpisom I'm a luxury, također je ponovno u prodaji na istoj stranici, a fotografija na kojoj Diana odjevena u ovaj pulover ljulja svoje sinove, ponovno kruži netom s komentarima ljudi koji su je poznavali.

Odjenite se kao princeza Diana: danas ponovo možete kupiti odjeću koju je ona nosila (фото 5)

PRINCEZA DIANA 1996.

Naravno da svi pamte crnu balsku haljinu u kojoj je zaplesala s Travoltom u Bijeloj kući ili crno izdanje haljine koje je inspiriralo naziv „revenge dress“ nakon što se razvela od princa Charlesa. Ipak njezina najbolja izdanja su ona u manje formalnim prigodama. Kopira je Hailey Baldwin u svojim biciklističkim hlačicama i sweatshirt majicama, ali i poznati brendovi poput Alessandre Rich koja je predstavila komade inspirirane njezinim stilom. Gannijeve Petar Pan kragne samo su jedan od detalja koji je Diana voljela, a danas ih možete pronaći u skoro svim high street trgovinama.

Odjenite se kao princeza Diana: danas ponovo možete kupiti odjeću koju je ona nosila (фото 7)

PRINCEZA DIANA 1983.

Odjenite se kao princeza Diana: danas ponovo možete kupiti odjeću koju je ona nosila (фото 9)

ALESSANDRA RICH

Odjenite se kao princeza Diana: danas ponovo možete kupiti odjeću koju je ona nosila (фото 10)

PRINCEZA DIANA 1985.

Ako vam nedostaje inspiracije, okrenite krug unatrag i probajte neke lookove koje je nosila Diana. Ovi će vas izbori vratiti u neko jednostavnije vrijeme. Možete ih pronaći u brojnim vintage dućanima, high street trgovinama, ali i dizajnerskim brendovima koje je kupovala i sama.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više