Search

Osam traper trendova koje ćemo nositi ovog proljeća

Osam traper trendova koje ćemo nositi ovog proljeća

Dekonstruirane, poderane, podvrnute, izvezene traperice


Image: Imaxtree

Traperice su nedvojbeno popularnije no ikad. Nose se u svim mogućim oblicima, a ulični stil s proteklog modnog mjeseca dao nam je naslutiti koje ćemo trendove, kad je u pitanju traper, nositi ovog proljeća

I dalje se nose dekonstruirane traperice, a tu su onda i one s izvezenim cvijećem, poderanim rubovima, pa i kratke trapezice. U nastavku pogledajte osam proljetnih trendova koje smo izdvojili.

Mom jeans

Ovaj model traperica visokog struka i ravnog kroja popularno se zove mom jeans jer ga vežemo uz modele koje su naše majke nosile u osamdesetima i devedesetima. One su ove sezone vrlo popularne, a trendseterice ih nose uz klasičan T-shirt i sako, duge tunike ili ih pak kombiniraju s također vrlo popularnim dekonstruiranim košuljama. Odlično izgledaju uz sve modele cipela - od gležnjača preko mokasina do sandala na visoku petu. 

Osam traper trendova koje ćemo nositi ovog proljeća (фото 1)

Izvezeni traper

Vez je u proljeće uvijek aktualan, no ove sezone se posebno ističe na traperu. Nosi se u obliku prišivaka na trapericama ili se pak pojavljuje kao reljefna aplikacija na jaknama. Motivi su uglavnom oni flore i faune za što je definitivno zaslužan Guccijev Alessandro Michele koji je nevjerojatno popularizirao ovaj trend.

Osam traper trendova koje ćemo nositi ovog proljeća (фото 2)

Dekonstruirani kroj

Ovo nije novi trend. Uveli su ga prije nekoliko sezona Demna Gvasalia i Vetements, no on je i dalje popularan i itekako prisutan. Ove sezone se više ne nosi samo na trapericama već i na traper suknjama, pa čak i traper jaknama iz aktualnih ponuda high street brendova i dizajnerskih kuća.

Osam traper trendova koje ćemo nositi ovog proljeća (фото 3)

Traper na traper

Kombinacija traperica i traper košulje ili traper jakne vrlo je popularna. Ove su je sezone nosile trendseterice u New Yorku i Milanu kombinirajući nekoliko traper trendova istovremeno - poderana traper jakna i poderane traperice ili pak traperice visokog struka i jakna s izvezenim motivima leptira i cvijeća te bijelim ovčjim krznom.

Osam traper trendova koje ćemo nositi ovog proljeća (фото 4)

Visoki struk

Visoki struk se već dugo nosi i ove je sezone jednako popularan, ako ne i popularniji nego prije. Izgleda odlično u svim kombinacijama i, još bolje, uz sve modele cipela. Tako sigurno nećete pogriješiti ako ih odaberete za večernji izlazak uz cipele na visoku petu ili pak za jednostavne dnevne kombinacije uz mokasine ili tenisice.

Osam traper trendova koje ćemo nositi ovog proljeća (фото 5)

Podvrnute traperice

Ovaj je trend dugo bio omražen, a sad se ponovno vratio i trendseterice ga obožavaju. Nose ih u opuštenim kombinacijama uz šarene pulovere i kapute i uz njih biraju klasične mokasine ili pak šarene balerinke koje podižu jednostavne kombinacije.

Osam traper trendova koje ćemo nositi ovog proljeća (фото 6)

Kratke trapezice

Duge trapezice koje izdužuju figuru pale su u drugi plan, a ovog su se proljeća istaknule one kratke, odrezane iznad gležnja. Trendseterice ih kombiniraju s puloverima ili košuljama, a kad je obuća u pitanju biraju sve od mokasina preko sandala, koje nose uz čarape do natikača na visoku petu.

Osam traper trendova koje ćemo nositi ovog proljeća (фото 7)

Poderane traperice

Traperice rubova poderanih toliko da se niti tkanine pretvaraju u rese ove su sezone također jedan od velikih trendova. Dolaze u nepravilnim oblicima ili pak pravilno odrezane s pravilnim resama od tkanine koje vise preko gležnja. Izgledaju odlično uz gležnjače, ali i sve vrste elegantnih salonki i sandala.

Osam traper trendova koje ćemo nositi ovog proljeća (фото 8)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više