Search

Otkrijte high street komade koje stalno viđamo na Instagramu

Otkrijte high street komade koje stalno viđamo na Instagramu

Tekst: BURO.

Naravno da obožavamo dizajnerske komade, ali skupa etiketa nije nikakva garancija da ćemo se zaljubiti u njih (što nam se svakog dana iznova dokazuje). U našim sačuvanim fotkama na Instagramu vrlo često se pojavljuju kombinacije čiji su neizostavni dijelovi upravo high street modeli, a ovog mjeseca titulu najboljih odnose ovi. Požurite, rasprodaju se veoma brzo.

prsluk i hlače cos

Prsluk od odijela je tu da ostane - volimo ga i kao dio trodijelnog odijela i umjesto sakoa. Ovaj crni set brenda COS se odjednom pojavio na nekoliko feedova koji se redovno nalaze u našem #inspo folderu i dok smo stigli pronaći ga na sajtu već je bio rasprodan. Dobre vijesti? Ponovo je dostupan, ali nemojte čekati dugo.

džemper na rombove mango

Grafički crno-bijeli dezen čini od ovog eko džempera statement komad. Najbolji je u opuštenim kombinacijama u koje se dodaje još poneka boja (kao što je to učinila Linda Tol smeđom kožnom jaknom) kako bi se izbjegao efekt lika iz crtanog filma.

pernille teisbaek x mango kaput

Maksi kaput s oversized naramenicama i jednorednim kopčanjem je jedan od komada sezone, a ovaj melirani crno-bijeli model koji je jedna od naših omiljenih Skandi djevojaka dizajnirala za Mango jednostavno ima sve: siluetu, šarm, nosivost i... vrlo pristupačnu cijenu.

MASSIMO DUTTI DŽEMPER

Da, još jedan prugasti džemper, ali ovaj puta ne u očekivanoj modro-bijeloj ili crno-bijeloj kombinaciji već neutralnoj ton-na-ton varijaciji na temu. Genijalan uz svijetle hlače (kada nije kišni dan), a najgenijalniji uparen s neočekivano glamuroznim komadima poput ove srebrne midi suknje od krupnih šljokica i perja.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više