Search

Ova četiri trenda tenisica ćemo nositi ove jeseni. Odaberite najbolje za sebe

Ova četiri trenda tenisica ćemo nositi ove jeseni. Odaberite najbolje za sebe

Tekst: BURO.


Počinju oni prijelazni dani kada nas hvata uzbuđenje zbog nove sezone (i novih početaka uopće) ali nam je istovremeno žao oprostiti se od ljeta pa njegove posljednje dane ljubomorno čuvamo. Zato je pravo vrijeme da se okrenemo novim trendovima za koje ne moramo dugo čekati kako kako bismo ih probali i - što pada prvo na pamet? Tenisice, naravno.

Bez njih više ne možemo zamisliti ništa, a poslije vrućih dana provedenih u ravnim sandalama i natikačama na ravnu platformu (u kojima istina planiramo malo zagaziti i u jesen) iskreno se radujemo i promjeni. Pa, što ćemo to prvo obuti? Ako je vjerovati omiljenim Insta djevojkama, jedan od ova četiri trenda:

Duboke

Ova četiri trenda tenisica ćemo nositi ove jeseni. Odaberite najbolje za sebe (фото 1)

@belenhostalet

Duboke tenisice i uske siluete, kratke haljine i tajice... One fokus stavljaju na noge gotovo kao i par visokih potpetica, a s pravim stajlingom učinit će da one izgledaju duže. Da, dobro ste pročitali.

Čisto bIJelo

Ova četiri trenda tenisica ćemo nositi ove jeseni. Odaberite najbolje za sebe (фото 4)

@anoukyve

Ok, ako bismo na tenisice primijenili "florals for spring" analogiju to bi svakako bili bijeli modeli kojih se još nismo spremni odreći. Malo što izgleda toliko dobro kao par novih čistih bijelih tenisica bilo da ih nosite s haljinama ili odijelima.

Color BLOCK

Ova četiri trenda tenisica ćemo nositi ove jeseni. Odaberite najbolje za sebe (фото 7)

@babba

Odavno nismo vidjeli ovoliko šarenila na obući i to nas jako raduje. Ove sezone praktično svaki model koji volimo dolazi i u varijanti s različitim objanim akcentima, a većina brendova nudi i opciju da boje kultnih modela odaberete sami i dobijete samo svoju customised verziju.

Kao za trening

Ova četiri trenda tenisica ćemo nositi ove jeseni. Odaberite najbolje za sebe (фото 10)

@modedamour

Ovo, naravno, ne znači da ćete ih - ako uopće - nositi dok vježbate. Najbolji prijatelj ovih modela jeste oversized blejzer, dok ga u stopu prate baloner i kaput. Dodajte u miks i torbicu koja ide preko ramena i spremni ste.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više