Search

Ove dodatke za kosu obožavaju Skandi djevojke

Ove dodatke za kosu obožavaju Skandi djevojke

Tekst: BURO.

Skandinavke su službeno preuzele štafetu popularnosti od Francuskinja kada je u pitanju stil odijevanja, uređenje interijera i način života. Djevojke sa sjevera imaju poseban miks minimalizma i malo kiča, ali nikada ne izgledaju kao da se previše trude. Od svih mogućih trendova koje su nam predstavile danas donosimo one u kosi, točnije dodacima za kosu. Evo što nose

MAŠNA (KAO ZA LUTKU)

Da upravo takva mašna. Iako su Skandi djevojke poznate po minimalizmu njihova druga specijalnost su kombinacije u koje biste odjenuli svoju omiljenu igračku. Samo pomislite na haljine s potpisom brenda Ganni ili Cecilie Bahnsen. Ako želite pravu minimalističku mašnu uzmite svilenu traku s poklona i zavežite je oko kose. Nismo snobovi, ali ona s potpisom Chanela će privući pažnju.

scrunchie gumica

Ako ste imali neku sumnju u ovaj retro trend, otklonite je. Scrunchie se vratila i idealan je dodatak oversized muškim siluetama i xxl pufastim rukavima kojima Skandinavke vladaju savršeno.

gumice u setu

Ono što volite kupujete u gomili? Niste sami. Upravo to rade i one i to s detaljima za kosu. Iako vam na prvu može izgledati da je hrpa gumica na glavi recept za katastrofu i dalje uspijevaju izgledati potpuno stylish. Kako? Gumice su uvijek u istom tonu i poredane su niz zalizani rep ili pletenicu. Sljedeći put kad vidite paket gumica pored blagajne nemojte ga preskočiti već ih iskoristite za pletenicu ili ih stavite u nizu na rep. Dodatni bonus? Ove frizure su idealne za vlažno vrijeme jer vam kosa neće letjeti na sve strane.

ukrasna ukosnica

Sedef, biseri, logotipi..sve djeluje jako elegantno i nepretenciozno kada je u njihovoj izvedbi. Ne morate se držati onih Guccijevih ukosnica koje su nam iskakale iz frižidera, ali jedna ili dvije ukosnice koje izgledaju elegantno će spasiti stvar kad ne znate što napraviti s kosom.

NE-TAKO-skromna kopča

Ove dodatke za kosu obožavaju Skandi djevojke (фото 11)

@EMILYSINDLEV

O da i tu je da ostane jer je već davno izašla iz granica kupaonice kao ispomoć prilikom umivanja. Slobodno pustite mašti na volju ako ste u stanju iznijeti over the top ukrase i varijacije na temu štrasa i plesnog podija. Uvijek glasamo za malo smirenije primjerke i sedef. Ton na ton kombinacije s kosom su najbolje, a uvijek vodite računa o tome da su kvalitetne izrade – razlika je uvijek vidljiva.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više