Search

Ovo će biti najveći trend u čizmama za jesen/zimu 2020.

Ovo će biti najveći trend u čizmama za jesen/zimu 2020.

Tekst: A.P.


Odmah na početku da vas upozorimo ovaj trend se neće svidjeti svima, a posebno se neće svidjeti klasičarkama i onima koji vole eleganciju. Jesen nam naime najavljuje najrobusnije modele čizama koje smo dosad vidjeli na čelu s Bottegom Venetom koja je, uz Jacquemusa, brend koji se najviše kopira od strane manjih kuća i high streeta.

Ovo će biti najveći trend u čizmama za jesen/zimu 2020. (фото 1)

@giorgiatordini

Modele u ovom stilu smo već vidjeli na nogama nekih poznatijih blogerica i žena poput Giorgije Tordini, Kylie Jenner ili Hailey Baldwin, a koje su ih prošetale po Instagramu. Radi se o klasičnim Chelsea i motorističkim čizmama koje su podignute na sasvim novu razinu s platforma đonom od različitih vrsta gume. Možete birati između guma u bojama ili crnoj, ravnoj ili rebrastoj. Važno je samo da je platforma.

Ovo će biti najveći trend u čizmama za jesen/zimu 2020. (фото 2)

@kyliejenner

Bottegin model možete nabaviti na Net-a-Porteru i ostalim razvikanijim dizajnerskim dućanima i koštat će vas oko 890 eura. Radi se o kožnim čizmama s debelom prozirnom gumenom platformom. Stella McCartney nudi nešto slično od umjetne kože i rebrastim platforma potplatom. High street brendovi su stidljivo uveli modele u ponudu jer primijetili smo da na nekim online stranicama postoje modeli koje su prodavali ovog proljeća, ali logično s obzirom na situaciju nitko ih nije kupovao. Zara, Mango i Bershka zasad imaju najbolju ponudu ovih modela, a cijene variraju ovisno o tome jesu izrađene od prave ili umjetne kože.

Ovo će biti najveći trend u čizmama za jesen/zimu 2020. (фото 3)

@mija_mija

Neke dolaze s vezicama, zakovicama, metalnim ukrasima i trakama. Očekuje vas jako dobar odabir gležnjača ili visokih modela ovisno o tome što tražite.

Kako ih nositi?

Dobro će funkcionirati na mini suknje A kroja, bermude ili traperice. Možete ih nositi kao dodatak odijelu, točnije širokim hlačama muškog kroja ako ciljate na neki Skandi blogerski look. Sviđale vam se ili ne, sigurno je da ćete ih se nagledati na Instagramu ove jeseni i zime.


Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više