Search

Ovo je najjeftiniji trendi modni dodatak s kojim možete osvježiti svoju ljetnu kombinaciju

Ovo je najjeftiniji trendi modni dodatak s kojim možete osvježiti svoju ljetnu kombinaciju

Tekst: BURO.


Da, obožavamo one fantastične luksuzne torbe besprijekorne izrade s detaljima u koje bismo mogli gledati danima. Ali, s druge strane ovih dana smo u na sasvim suprotnom kraju spektra. Gdje je sve jednostavno, lako, neupadljivo, no name... Moda je strast i zabava, ali postoje trenuci kada nemamo dovoljno snage da joj se prepustimo. Radije bismo prilegli na neku stijenu na suncu, bez previše razmišljanja o trendi pojavama, trendovima uopće i stanju u svijetu luksuza (i tamo je poprilično tiho). A izgleda da je i ostatak svijeta u sličnom raspoloženju, influencerice su sve diskretnije sa svojim putničkim eskapadama, a najtrendi torba je ona koju zapravo svi imamo u kući.

O čemu se radi?


Oh da, ona obična pletena torba koja nam je ostala od majki i baka, možda je u ostavi, ali sigurno je tu negdje. Cekeri su naša go to torba kada ne želimo previše razmišljati, a zapravo njihova ljetna beach varijanta jeste rupičasta.

Ono što je zabavno kod ove torbe jeste da svi mogu vidjeti sadržaj vašeg dnevnog rasporeda. Ubacite sitnice i dodajte dobru knjigu, čisto jer vam se može. Ono što nije zabavno jest da zbog tih rupa možete izgubiti omiljene sitnice, zato pripremite i manji neseser u koji ćete ubaciti novac, kartice, labelo i ključeve, kako bi sve bilo tu i na kraju dana.

Prije nekoliko sezona brend Vetements je kupcima ponudio svoju verziju ove torbe po cijeni od nevjerojatnih 3.465 dolara, vi igrajte pametnije, jednostavno svoju kupite u bilo kojem supermarketu, realne razlike i nema. Što se stajlinga tiče, ova torbica pristaje uz skoro sve. Možete kopirati francuski stil, nešto casual i elegantno će biti njen savršen pratitelj. Plus odlično će vam poslužiti i na plaži (ljeto još uvijek nije gotovo!).

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više