Search

Ovo su glavni trendovi za 2018. prema Pinterestu

Ovo su glavni trendovi za 2018. prema Pinterestu

Što ćemo sve nositi?

Tekst: E.G.


Image: Buro247.my,
Pinterest

Spremate li se u shopping za nadolazeće sezone, ovo su trendovi koji vam mogu poslužiti kao inspiracija!

Pinterest se već u prvim danima svog postojanja profilirao kao stranica na koju će mnogi otići u potrazi za inspiracijom, a nemamo razloga sumnjati da tako neće biti i u godini pred nama. Posebno je zanimljivo što u svakom trenutku možete vidjeti statistike kad je riječ o "pinovima" i pretragama, koji nam onda omogućuju relativno sigurno predviđanje nadolazećih trendova. Kako sada stvari stoje, desetak se trendova već nametnulo, i popularnost im ne prestaje rasti, a u nastavku provjerite o kojima se točno radi.

Predimenzionirane naušnice

Popularnost ovom modnom dodatku je na Pinterestu porasla za gotovo tisuću puta, pa ako ste mislili da se radi o prolaznom trendu, razmislite još jednom.

Ovo su glavni trendovi za 2018. prema Pinterestu (фото 1)

Beretke

Ove chic kape više nisu rezervirane samo za Francuskinje - nose ih gotovo sve trendseterice, a popularnost na Pinterestu im je porasla za 269 posto.

Ovo su glavni trendovi za 2018. prema Pinterestu (фото 2)

Obuća s dodacima

Voljeli vi bisere, zakovice i kristale ili ne, činjenica je da su postali nezaobilazan dodatak obući poput tenisica ili pak cipela na petu. 

Ovo su glavni trendovi za 2018. prema Pinterestu (фото 3)

Trapezice

Mnogi se nikad neće zasititi skinny jeansa i to je sasvim u redu, ali veliki povratak trapezica nitko nije mogao ne primijetiti. Nose se uz cipele s potpeticom, tenisice ili sandale, podjednako u večernjim i dnevnim varijantama.

Ovo su glavni trendovi za 2018. prema Pinterestu (фото 4)

Logo

Ove je godine termin "logomanija" s razlogom ušao u naše rječnike, a tamo će, čini se i ostati. Od Googlea, DHL-a, Kappe do Championa, isticanje loga ostaje nepobitan trend.

Ovo su glavni trendovi za 2018. prema Pinterestu (фото 5)

Prorez

Duboki prorez ćemo i dalje viđati na haljinama, suknjama, majicama i košuljama, ako je suditi prema statistikama na Pinterestu, gdje mu je popularnost porasla za 147 posto.

Ovo su glavni trendovi za 2018. prema Pinterestu (фото 6)

Traper

Ovo je trend koji uvijek očekujemo i kojemu se veselimo. Postoji li bolja kombinacija od traperica i bijele košulje ili toplog džempera?

Ovo su glavni trendovi za 2018. prema Pinterestu (фото 7)

Lakirana koža

Ako su 2017. godinu obilježile slavne sock boots, u 2018. ćemo gledati cijeli niz obuće načinjene od lakirane kože, uz dodatak pleksi-stakla na potpeticama ili na torbicama.

Ovo su glavni trendovi za 2018. prema Pinterestu (фото 8)

Slojevito odijevanje

Dobro je poznato kako odjevne kombinacije koje uključuju mnogo slojeva često izgledaju fenomenalno, pa stoga nimalo ne čudi što je pretraga zimskih stajlinga u slojevima u stalnom porastu.

Ovo su glavni trendovi za 2018. prema Pinterestu (фото 9)

Čarape

Još jedan trend koji dijeli javnost, ali koji postaje sve traženiji. Nose se čarape svih modela i uzoraka i to na cipele s potpeticom, čizmice, pa čak i balerinke i natikače.

Ovo su glavni trendovi za 2018. prema Pinterestu (фото 10)


Related articles

Buro 24/7 Selection

više