Search

Ovo su komadi sezone koje nose najpoznatije Instagram djevojke

Ovo su komadi sezone koje nose najpoznatije Instagram djevojke

Tekst: BURO.


Kultni komadi sezone. Ne, nećemo olako koristiti ove riječi i ovu titulu mogu ponijeti samo oni koji se pojavljuju svugdje ali u potpuno različitim izvedbama, oni koji su osvojili srca i ormare naših omiljenih Instagram djevojaka. I dok su neki iz očekivanih redova (poput torbe Bottega Veneta) drugi su s potpisom neovisnih brendova. Realno, uskoro očekujemo i high street varijacije na temu - pa neka igre počnu!

Bottega Veneta torba s resama

Ovo su komadi sezone koje nose najpoznatije Instagram djevojke (фото 4)

Neodoljiva u svakoj boji i u svakoj kombinaciji, ova torba je još jedan dokaz da je Daniel Lee genije asesoara. Očekujemo da će popularnost ovog komada samo rasti i kladimo se na nijansu konjaka i žutu.

Baum und Pferdgarten kaput Daphne

Ovo su komadi sezone koje nose najpoznatije Instagram djevojke (фото 8)

Ovaj kaput je zvijezda svake kombinacije u kojoj se pojavi, a jednako dobro izgleda i u prvom redu na revijama kao i u šetnji daleko van grada. Danski brend Baum und Pferdgarten odavno je na radarima modnih insajdera, a sada je svima jasno zbog čega.

House of Sunny kardigan Peggy

Ovo su komadi sezone koje nose najpoznatije Instagram djevojke (фото 12)

Nostalgija za kasnim devedesetima u najboljem obliku - i najboljim nijansama blijedožute i svijetlozelene. Ali budite spremni: ovaj kardigan lagane rebraste teksture s detaljima od umjetnog krzna u istoj boji najbolje pristaje na golu kožu (i hlače visokog struka).

Prada mokasine s logom

Ovo su komadi sezone koje nose najpoznatije Instagram djevojke (фото 16)

School uniform but make it fashion. Legendarne Prada mokasine sada dolaze i u izvedbi s trokutastim logom i apsolutno su neodoljive, a tako ne mislimo samo mi već i naše omiljene influencerice. Pod obavezno ih uparite s bijelim soknama i golim nogama - barem dok traje ovih nekoliko prijelaznih dana.

the frankie shop oversized vesta bez rukava

Ovo su komadi sezone koje nose najpoznatije Instagram djevojke (фото 20)

Vesta bez rukava je novi modni heroj, a nijedna ne zaslužuje taj epitet više od modela s pletenicama i The Frankie Shop potpisom. Preko oversized košulja-haljine (plus mokasine ili ravne čizme) ili u stilu osamdesetih sa širokim hlačama visokog struka. Sve kombinacije su dobitne.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više