Search

Ovo su najbolji načini za stiliziranje tajica

Ovo su najbolji načini za stiliziranje tajica

Tekst: BURO.


Još u ožujku smo pisali o tome koliko su tajice nepravedno zanemarene kao neki kućni odjevni predmet te kako nemaju dostojnu Instagram reputaciju. Prevrtimo film nekoliko mjeseci unaprijed i evo nas u carstvu tajica koje iskaču po Instagramu kao torbe Bottege Venete. Danas ih nosimo u svim kombinacijama, a u svojoj kolekciji ih je predstavila i kuća Saint Laurent te pitanje nije nosimo li ih već kako ih stiliziramo?

Ovo su najbolji načini za stiliziranje tajica (фото 1)

@THEFASHIONGUITAR

Ovo su najbolji načini za stiliziranje tajica (фото 2)

@LINDATOL

Ovo su najbolji načini za stiliziranje tajica (фото 3)

@LOULOUDESAISON

Kao uvijek za inspiraciju ćemo posegnuti kod naših omiljenih Instagram djevojaka. Skoro sve su se opredijelile za modele crne boje u kojima noge izgledaju tanje i duže, te se savršeno uklapaju u slojevite kombinacije koje ćemo sigurno nositi kada još zahladi.

Ovo su najbolji načini za stiliziranje tajica (фото 4)

@L_T_W_S

Ovo su najbolji načini za stiliziranje tajica (фото 5)

@STYLEHEROINE

Ovo su najbolji načini za stiliziranje tajica (фото 6)

@STYLEHEROINE

Sljedeće pitanje je želite li odabrati tajice s elastičnom trakom koja obavija petu ili klasične? One s trakom imaju vintage izgled i često šav dužinom prednjeg dijela, iako i jedna i druga opcija izgledaju jako dobro u svim kombinacijama. Nosite ih s glomaznim combat čizmama ili s potpeticama ovisno o dojmu koji želite postići, a možete ih upariti i s mokasinama ili špicastim salonkama na nisku petu.

Ovo su najbolji načini za stiliziranje tajica (фото 7)

@DISCODAYDREAM

Ovo su najbolji načini za stiliziranje tajica (фото 8)

@CAMILLECHARRIERE

Ovo su najbolji načini za stiliziranje tajica (фото 9)

@ERINOFFDUTY

Ključ za svaki styling je u tome da o tajicama prestanete razmišljati kao o „kućnom“ odjevnom komadu i da obratite pažnju na detalje. Luksuzna mekana pletiva, zlatne naušnice ili svilena marama u stilu 50-ih , oversized blejzeri i kaputi – sve to će vam pomoći da tajice izgledaju kao top komad. Gledajte ih kao na alternativu crnim uskim hlačama ili trapericama.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više