Search

Ovo su tri najpopularnija uzorka za ljeto 2017.

Ovo su tri najpopularnija uzorka za ljeto 2017.

Točkice, lišće i cvjetni print

Image: Net A Porter,
Mango,
Zara,
H&M,
Reserved,
Carolina Herrera,
Buro247sg

Točkice, print lišća i retro cvjetni print su najpopularniji uzorci za ljeto 2017. godine

U nastavku smo izdvojili dizajnerske i high street komade u ova tri najpopularnija uzorka za nadolazeće ljeto. Otkrijte točkaste haljine, kombinezone s printom palminog lišća ili cipele s retro uzorkom sitnog cvijeća.

Točkice

O ovom smo trendu već pisali. Točkice ovog ljeta dolaze na košuljama, haljinama, suknjama, kupaćim kostimima i modnim dodacima poput novčanika. U svoje su ih ljetne kolekcije uvrstili brojni dizajneri kao što su Jacquemus, Gucci, Monse, Comme des Garcons, Dolce & Gabbana, ali i high street brendovi poput Zare.

Jacquemus / Košulja - H&M, Suknja - Gucci, Kupaći kostim - Dolce&Gabbana, Novčanik - Comme des Garcons, Haljina - Monse

Print lišća

I o ovom smo trendu već pisali u ovoj toploj sezoni. Lišće ove sezone nalazimo na sakoima, haljinama, cipelama, torbicama, pa čak i šiltericama. U svojim ih kolekcijama imaju dizajnerski brendovi Max Mara, Sophia Webster, Edie Parker i drugi, a za njima ne zaostaju ni high street brendovi kao što su Zara i Reserved.

Sako - Max Mara, Cipele - Sophia Webster, Kapa - Reserved, Haljina - C/MEO, Torbica - Edie Parker / Zara

Retro cvjetni print

Sitni retro print cvijeća ovog će ljeta posebno popularan biti na haljinama, ali dolazi i na cipelama, šeširima, kombinezonima i kupaćim kostimima. U svojim ga kolekcijama imaju Gucci, Dolce&Gabbana, Junya Watanabe i drugi dizajnerski brendovi baš kao i high street brendovi poput H&M-a.

Carolina Herrera / Haljina - Junya Watanabe, Šešir - Gucci, Kupaći kostim - Dolce&Gabbana, Cipele - Gucci, Kombinezon - H&M

Related articles

Buro 24/7 Selection

više