Traži

Pet trendova koje ćemo nositi ovog ljeta kad su u pitanju sandale

Pet trendova koje ćemo nositi ovog ljeta kad su u pitanju sandale

Od sandala s kopčom do onih izrađenih od špage


Fotografija: Viva Luxury Instagram,
Stella McCartney Instagram,
Lucy Williams Instagram,
Imaxtree

Sandale su sastavni dio ljetnih odjevnih kombinacija, a mi smo izdvojili pet trendova koji ih ovog ljeta prate

O raznim modelima sandala koji će se nositi ovog ljeta već smo pisali u nekoliko navrata, a sada donosimo listu s pet trendova koji su se istaknuli kad su u pitanju sandale i među kojima će svatko pronaći nešto za sebe.

Sandale od špage

Ovaj neobičan model obožavaju trendseterice poput Lucy Williams i Elin Kling koja je sandale od špage predstavila i unutar svoje modne linije Toteme. Radi se o sandalama kojima su osim gornjeg dijela, čak i potplati izrađeni od špage i zato su idealne za boravak na plaži ili uz bazen tijekom vrućih ljetnih dana.

Pet trendova koje ćemo nositi ovog ljeta kad su u pitanju sandale (фото 1)

Sandale s kopčom

Ove su sandale praktične i udobne te čvrsto drže nogu zbog čega ih možete nositi tijekom dugih šetnji ili turističkog razgledavanja nekog grada koji planirate posjetiti tijekom godišnjeg odmora. Njihove su prednosti prepoznali brojni dizajneri i high street brendovi, a među njima se posebno istaknula Stella McCartney čiji je model od eko kože prikazan dolje na fotografiji već postao veliki hit među trendsetericama.

Pet trendova koje ćemo nositi ovog ljeta kad su u pitanju sandale (фото 2)

Sandale s blok petom

O sandalama s blok petom smo već pisali, a stilistica Doris Fatur istaknula ih je kao jedan od ključnih komada za svibanj. Široka peta daje im efektan izgled, ali ih čini i udobnijima za nošenje zbog čega su idealne za ljetna vjenčanja ili neke druge prigode tijekom kojih puno vremena provodimo na nogama.

Pet trendova koje ćemo nositi ovog ljeta kad su u pitanju sandale (фото 3)

Sandale s ravnom platformom

I o ovom modelu sandala smo već pisali. Sandale s ravnom platformom su savršene za nošenje tijekom cijelog dana, a izgledaju sjajno i na hlače i na haljine i suknje. S njima nećete pogriješiti ni ako ih nosite u onim danima kada odmah nakon posla idemo na privatna ili poslovna druženja, a dobar su izbor i za formalne prigode tijekom ljetnih dana.

Pet trendova koje ćemo nositi ovog ljeta kad su u pitanju sandale (фото 4)

Bijele sandale

Bijela je u tradicionalnom poimanju odijevanja uvijek rezervirana za ljetnu odjeću, a isto je i s obućom zato ćemo i ovog ljeta nositi bijele sandale. One pristaju doista svakoj odjevnoj kombinaciji, a ako odaberete one s niskom petom možete ih nositi tijekom cijelog dana dok će one s visokom petom biti sjajne za formalne prigode pa čak i vjenčanje.

Pet trendova koje ćemo nositi ovog ljeta kad su u pitanju sandale (фото 5)

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor