Search

Pet trendova koje ćemo nositi ovog ljeta

Pet trendova koje ćemo nositi ovog ljeta

Od prozirnih haljina do mora uzoraka


Image: Buro247hr arhiva,
The Haute Pursuit,
Zara

Ljeto je pred vratima, a mi smo izdvojili pet trendova koje ćemo nositi tijekom vrućih ljetnih dana

Ljeto podrazumijeva pregršt bijele koja je u tradicionalnom pogledu na trendove zabranjena zimi, ali i jarkih boja koje su također nekako tipične za ljeto. Osim boja, ovog ćemo ljeta nositi i pregršt uzoraka i zanimljivih tkanina, a u nastavku pogledajte kojih pet trendova predviđamo da bi ove sezone mogli biti najpopularniji.

Bijelo od glave do pete

O ovom smo trendu već pisali, a koliko je popularan pokazuje i činjenica da su brendovi poput Zare izbacili čitave kolekcije isključivo bijelih komada za ovo ljeto. Bijela je idealna za ljetne dane jer će vam u bijelim komadima biti manje vruće nego u crnima ili komadima u boji, a ove je sezone isprobajte nositi od glave do pete.

Pet trendova koje ćemo nositi ovog ljeta (фото 1)

Prozirna haljina

I o ovom smo trendu već pisali. Prozirne haljine ovog ljeta imaju svojih pet minuta zahvaljujući Dioru i drugim dizajnerskim brendovima koji su ih provukli kroz svoje ljetne, ali i cruise i resort kolekcije. Ove haljine možete nositi uz negliže ili podsuknju, a ako ste dovoljno hrabri odjenite ih samo uz donje rublje kao što to primjerice čini Bella Hadid koja ih nosi uz donje rublje s Dior logom.

Pet trendova koje ćemo nositi ovog ljeta (фото 2)

Minimalistička slip haljina

Slip haljina je komad koji je već neko vrijeme popularan, a nastavit će to biti i tijekom ljeta. Posebno je zanimljiva kad se nosi u stilu 90-ih, na bijelu majicu kratkih rukava, no za vrućih dana izgleda sjajno i na goloj koži.

Pet trendova koje ćemo nositi ovog ljeta (фото 3)

Jarke boje

Jarke boje, a posebno boja fuksije, su vrlo popularne ove sezone. Odaberite jednu za monokromatska izdanja, ali ne prezajte pred kombiniranjem jarkih boja jer je upravo taj trend vrlo popularan i zastupljen na ulicama svjetskih gradova ove sezone.

Pet trendova koje ćemo nositi ovog ljeta (фото 4)

Puno uzoraka

Ovaj trend koji je prije nekoliko godina popularizirala dizajnerica Mary Katrantzou, ponovno je došao na vrh liste najpopularnijih trendova za tople dane. Ako ste odvažni kombinirajte cvjetni print s točkicama i neobičnim geometrijskim motivima, a ako ste minimalist kad je u pitanju odijevanje odlično će izgledati i kombinacije dviju vrsta prugica.

Pet trendova koje ćemo nositi ovog ljeta (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više