Search

Potkošulja nam se vratila, ali u skroz cool remiksu

Potkošulja nam se vratila, ali u skroz cool remiksu

Tekst: BURO.


Tijekom ljeta modna ekipa je fokusirana na detalje koji će se staknutii: traka za kosu, marama umjesto topa, skulpturalne štikle... Postoji gomila načina kako da budete primijećeni tijekom toplih dana. Dok smo hipnotizirani haljinom sezone, neke influencerice pokušavaju podići svoj ljetni look na viši nivo. Umjesto lepršavih haljinica one su se dosjetile da novo značenje daju običnoj atletskoj majici.

Potkošulja nam se vratila, ali u skroz cool remiksu (фото 1)

@CLAIRE_MOST

Sjećate se njih? Rebraste potkošulje sa širokim bretelama ovog su se ljeta vratile jače nego ikada. Ikonični komad iz 2000. godine je u 2020. doživio neočekivani remiks. Umjesto da normalno obučete potkošulju, jednostavno glavu provucite kroz obje bretele i tako ćete dobiti potpuno novu majicu s asimetričnim izrezom.

Potkošulja nam se vratila, ali u skroz cool remiksu (фото 4)

@VANJAAM

Naravno, modne kuće su u sekundi shvatile ovaj mig, i na tržište je vrlo brzo stigla restilizirana potkošulja koja već u startu ima bretele koje se nose ukoso. Jedan od prvih brendova koji je ovaj model uveo u prodaju jest Zimmerman, u njihovoj režiji to je besprijekoran rebrasti top koji prijanja uz tijelo, s dubokim izrezom. Jedna od influencerica koja ga je ponijela među prvima jeste nama omiljena Francuskinja Adenorah.

Potkošulja nam se vratila, ali u skroz cool remiksu (фото 5)

@ADENORAH

Obavezno se poigrajte s ovim novim trendom, možete nekoj od svojih starih majici udahnuti novi život, ili provjerite što ima novo na rafovima s topovima pa možda i odaberete i krop verziju, ili onu s tankim bretelama. U svakom slučaju, velike su šanse da će vam stajati sjajno, plus radoznali pogledi su zagarantirani ako ovaj trend iznesete među prvima.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više