Search

Povratak čipkastih čarapa

Povratak čipkastih čarapa

Seksi dodatak svakoj kombinaciji


Image: imaxtree/Alina Kolot

Izgleda da je trend koji su mnogi dizajneri najavili u svojim jesenskim kolekcijama napokon zaživio na ulicama i izgurao jednobojne i već pomalo dosadne čarape

Rodarte, Tommy Hilfiger, Proenza Schouler i Kate Ermilio samo su neki od dizajnera koji su u svojim kolekcijama predstavili te crne seksi dodatke koji će jednostavne odjevne kombinacije vinuti na sam vrh street stylea. Nekad rezervirane samo za gotičarke ili pankerice, danas su stilizirane u potpuno novoj, nimalo darkerskoj priči. Vunene monokromatske haljine u kombinaciji s njima izgledaju vrlo chic, klasične pencil suknje i puloveri dobivaju potpuno novu dimenziju, a nerijetko ih viđamo u kombinacijama s još uvijek popularnim tenisicama. Upečatljive i seksi, uz večernje haljine osigurat će vam vamp izgled, a dnevnim kombinacijama pomak u odijevanju. 

Carine Roitfeld

Diane Kruger

Mnoge poznate osobe i trendseterice prepoznale su ovaj vrući trend i prilagodile ga svojem stilu. Glumca Taylor Momsen ne skida se iz njih što god odjenula, Olivia Palermo kombinira ih uz večernje crno-bijele kombinacije i sandale s platformom, a Carine Roitfeld i Diane Kruger svoje su čipkaste čarape odlično uklopile u dnevne kombinacije s pariškog street stylea. Sada je idealno vrijeme za osvježenje stila, a čipkaste čarape su dobar početak. 

 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više