Search

Poznate Hrvatice u čizmama iznad koljena

Poznate Hrvatice u čizmama iznad koljena

Aleksandra Dojčinović, Nevena Rendeli, Ljupka Gojić...

Tekst: A.P.


Čizme iznad koljena izdvojile su se kao najvrući trend sezone koji vjerno slijede pripadnice svjetske i domaće društvene scene

U kolekciji kuće Balmain za H&M posebnu pažnju žena privukle su čizme u visini bedara koje su se razgrabile u pet minuta u njujorškom pop-up showroomu nakon nedavno održane revije. Jedan pogled na uzvanice na reviji jasno je dao do znanja da su čizme iznad koljena vodeći trend sezone. Skoro svaka druga dama ukrasila je svoju Balmain haljinu s ponekim high street ili high end primjerkom čizama iznad koljena. Slična je situacija i na ulicama New Yorka, ali i drugih svjetskih metropola. Stajliš žene svoje visoke čizme nose na pripijene traperice, duga udobna pletiva, jesenske haljine i bunde od umjetnog krzna te mikro mini haljine. Najpoželjnije su one s potpisom kuće Gianvito Rossi koja je i ove sezone lansirala best seller model od gamoša u nekoliko boja. Stabilna potpetica od 4 cm čini ih idealnima za dnevne prilike kada želite biti u trendu, ali prije svega cijenite udobnost.

Mirela Forić Srna

Takav model u sivoj boji odabrala je Mirela Forić Srna koja ih kombinira uz zimsku suknju kuće Miu Miu i džemper brenda Equipment.

Aleksandra Dojčinović

Brend Rossi voli i Aleksandra Dojčinović koja je za ovu sezonu nabavila model u toploj boji karamele. Ljupka Gojić Mikić također preferira sive tonove a svoje čizme najčešće nosi uz suknje s upečatljivim printom poput one kuće Céline

Ljupka

Nevena Rendeli prva je nabavila čizme s hrvatskim potpisom brenda Amarie. Anamarija Brkić pogodila je želje hrvatskih trendseterica te lansirala mini kolekciju čizama iznad koljena. U ponudi je sivi model kakav nosi Nevena te luksuzniji crni s dugim svilenim resicama.

Nevena Rendeli

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više