Search

Poznati brend naočala ima novu kolekciju. Pogledajte IziPizi modele

Poznati brend naočala ima novu kolekciju. Pogledajte IziPizi modele

Tekst: BURO.


Image: John Pavlish

Produkt dizajnerica Ana Tevšić Nauković svoj radni studio Love, Ana na jedan dan pretvorila je u IZIPIZI OUTER SPACE destinaciju. Istraživanje nepreglednih nebeskih staza, vođeno bezgraničnom znatiželjom i maštom, beskrajni je izvor nadahnuća i kreativnosti koju IZIPIZI toliko njeguje, a vodeći se time produkt dizajnerica je posebno za ovu prigodu osmislila, oslikala i dizajnirala radni prostor za predstavljanje najnovije kolekcije.

Poznati brend naočala ima novu kolekciju. Pogledajte IziPizi modele (фото 1)
Poznati brend naočala ima novu kolekciju. Pogledajte IziPizi modele (фото 2)

Višestranim okvirima naočala, kombinacijom sjajnih i mat materijala od kojih su izrađene, naglašenom „space estetikom“ kolekcija OUTER SPACE pozivnica je na bijeg, let, glavom u oblacima i srcem punim snova. Poigravajući se svjetlom i bojama u živim nagibima koji oponašaju kretanje zvijezda, OUTER SPACE je kolekcija koja vrlo profinjeno i s ljubavlju odaje počast svijetlim i šarenim dimenzijama svemira i nudi beskrajno pozitivnu , nadahnutu viziju svijeta, nasmijanog i samopouzdanog, zadivljujućeg i fascinantnog.

Poznati brend naočala ima novu kolekciju. Pogledajte IziPizi modele (фото 3)

IZIPIZI OUTER SPACE kolekcija dostupna je u šest boja, za odrasle i djecu, a nazivi su, naravno inspirirani planetima , pa nas tako očekuju modeli Red Mars, Moonlight, Silver Moon, Blond Venus, Lucky Star i Jupiter. Model Blond Venus, inspiriran Venerom, zvijezdom koju zorom vidimo u žutim, a u sumrak u purpurnim nijansama.. Svijetlo žuti okvir Blond Venus naočala oda je Veneri u zoru, a stakla ljubičaste nijanse kao da prizivaju Veneru u suton. Model Red Mars , kako naziv i govori, bojom odaje priznanje poznatom Crvenom planetu.

Poznati brend naočala ima novu kolekciju. Pogledajte IziPizi modele (фото 4)
Poznati brend naočala ima novu kolekciju. Pogledajte IziPizi modele (фото 5)

Fascinantan, intrigantan i raskošan, njegova boja je inspiracija modela Red Mars, tamnocrvena, s nijansama u rasponu od mat do sjajne. Model Moonlight, svijetao, tajanstven i magnetski, baš kao Mjesečeva svjetlost , a Silver Moon, srebrno bijela nijansa posuta srebrnim sjajem i lijepim prijelazom od mat do sjajnog na prednjoj strani naočala, dok model Jupiter, s okvirima u boji koje odražavaju boje Jupitera pa solarne leće prelaze od smeđe i zelene do narančaste. Lucky Star inspiriran je cijelom galaksijom, poput malenog komadića svemira, a solarne leće nude gradijent od plave do zelene za odrasle i sive do plave za djecu. U IZIPIZIJU su mislili i na najmlađe, pa je za njih dizajniran divan model, u kojem će „paziti da ne idu maleni ispod zvijezda“ a zove se Stardust.

Poznati brend naočala ima novu kolekciju. Pogledajte IziPizi modele (фото 6)

Popularni francuski brend naočala u kratkom vremenu postao je jedan od najtraženijih u Hrvatskoj, što ne treba čuditi jer se u bogatoj ponudi za svakoga može pronaći ponešto pa tako u IZIPIZI ponudi možemo pronaći naočale za čitanje, sunčane naočale, naočale za zaštitu od ekrana, kao i naočale za djecu. Dizajn je jednostavan i trendi, naočale su lagane, fleksibilne , prikladne za sve dobne skupine i za sve prilike, a istovremeno su kvalitetne i cjenovno prihvatljive.

Sve novosti vezane uz ovaj brend možete pratiti na službenim Facebook i Instagram stranicama.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više