Search

Putovanja su ponovo na meniju, evo gdje su otputovale naše omiljene Insta djevojke

Putovanja su ponovo na meniju, evo gdje su otputovale naše omiljene Insta djevojke

Tekst: BURO.


Što bi Instagram bio bez slika s putovanja? Pa, prošle godine to više nije bilo retoričko pitanje i neočekivano smo dobili odgovor: red jastuka umjesto haljina, red selfija s vinom na vlastitom kauču, red poziranja na terasi u rebrastim potkošuljama. Dovoljno da više nikada ne postavimo to pitanje i da se ponovo iskreno radujemo nizu fotografija koje prikazuju svaki skriveni kutak našeg planeta. I koje uredno sejvajmo u svoje foldere inspiracije za putovanja, jer blogericee i influensericee uvijek u rukavu imaju neko novo kul mjesto za obići i ako pomno promatrate i bilježite preporuke lako se možete provesti jednako dobro.

Djevojke su iznova započele seobu preko svijeta u potrazi za suncem i blistavim morem, a mi navijamo za vraćanje old normal ponašanju. Planiramo odmore, dovršavamo posao i kao inspiraciju i motivaciju listamo fotke koje su nam ovih dana preplavile feedove. Ibiza uvjerljivo vodi kao destinacija koju je većina Instagramerica odabrala kao otvarajuću za ljeto 2021. godine, San Tropez i Mykonos tradicionalno imaju svoje fanove, a putnici se polako vraćaju i u Italiju – nikada nam nije bilo draže što opet vidimo plavo-bijele suncobrane na stjenovitim plažama.

Ako vam je potreban mali „poguranac“ da shvatite da ne smijemo izgubiti još jedno ljeto, sakupili smo fotografije s putovanja naših omiljenih djevojaka s društvenih mreža. Njihovi rasterećeni stylinzi će vas inspirirati da pronađete najbolje ponude, pokupite neku od šarenih haljina na rasprodajama koje su upravo počele i prepustite se sunčevim zrakama. Podržavamo i pratimo!

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više