Search

Raskopčana košulja kao upečatljiv komad za ljeto

Raskopčana košulja kao upečatljiv komad za ljeto

Nosite je u svim kombinacijama


Image: Zara,
Mango,
H&M,
Isabella Eclaires Instagram,
Net A Porter,
Altuzarra

Svoju običnu prugastu košulju za ovo ljeto možete prenamijeniti tako da je asimetrično zakopčate ili jednostavne spustite da padne niz ramena. Donosimo vam tri načina kako je iskombinirati

Prugastu košulju svi imamo u ormaru i ovog je ljeta možemo isprobati nositi na drugačije, zanimljivije načine. Ako je pak nemate, u ponudi dizajnerskih i high street trgovina možete pronaći košulje koje su već krojene tako da se kopčaju asimetrično ili im pak rukavi padaju niz ramena. U nastavku vam donosimo tri ideje kako ovog ljeta kombinirati takve košulje.

Dizajnerski komadi uvijek funkcioniraju

U svojoj resort kolekciji otkrivenoj prije nekoliko dana, Joseph Altuzarra je predstavio jednu odličnu asimetričnu košulju s crvenim prugicama koja je idealan komad za ljeto. Slične košulje kojima je već u kroju predviđeno da se kopčaju asimetrično imaju i drugi dizajnerski brendovi poput Self-Portraita, a one će izgledati sjajno uz blago nabranu suknju, natikače u boji i nezaobilaznu pletenu torbicu.

Altuzarra / Suknja - Marni, Torbica - Muun, Remen - Alaia, Košulja - Self-Portrait, Natikače - Mercedes Castillo

Inačice iz high street trgovina su sjajan izbor

Tako primjerice Zara ove sezone nudi odličnu košulju sa zelenim prugica čiji je kroj tek malo prevelik kako biste košulju mogli raskopčati i pustiti je da pada niz ramena. Tako ćete dobiti sasvim novi i svjež izgled. Takvu košulju nosite uz neobične traperice koje izgledaju jednako dobro kao dizajnerske i sandale s ravnom platformom koje se nose ovog ljeta.

Zara / Košulja - Zara, Traperice - Uterqüe, Naušnice - H&M, Cipele - Mango

Kombinacija high end i high street komada ili kako to rade trendseterice

Blogerica Isabella Rakonić je već isprobala ovaj trend te je u Cannesu nosila sjajnu kombinaciju prugaste crvene košulje koju je spustila na samo jednom ramenu i kratkih odrezanih traperica. Uz to odaberite ukrašene sandale koje će podići kombinaciju i suptilan remen i bit ćete spremni za cjelodnevne ljetne aktivnosti.

Isabella Rakonić / Remen - Frame, Košulja - Zara, Hlačice - Rag&Bone, Naočale - Victoria Beckham, Cipele - Gucci

Related articles

Buro 24/7 Selection

više