Search

Samo da je udobno: trenirke koje želimo nositi ove jeseni

Samo da je udobno: trenirke koje želimo nositi ove jeseni

Tekst: A.P.


Kanye West je bio u pravu! Svi ćemo hodati okolo u trenirkama, tajicama i odjeći neutralnih tonova i izgledati kao da u ormaru imamo nepregledan niz istih komada, istih boja. Kad je prije koju godinu predstavio kolekciju za Yeezy na kojoj su modeli odjeće (a i modeli na pisti) izgledali kao da ih je potresla neka svjetska katastrofa koja je dovela do kraja svijeta smijali smo se. Ja jesam, priznajem vam. Usred fine tople jeseni kad su svi nosili oversized traper jakne, balonere, midi haljine u stilu 70-ih i one divne nabrane kožne čizme u boji karamele i crvenog vina, Kanyeova vizija mi je izgledala kao post-ratni prikaz budućnosti u stilu Mad Maxa. Depresivno, jednolično, malo "rip of" Helmuta Langa, ali ne na profinjen način. E pa, evo nas tu gdje jesmo.

Na zimu i na proljeće sam u ormaru samo gomilala trenirke, sve u nekim ispranim bojama ružičaste, pijeska, blijedo zelene..i nisam se skidala iz njih kao ni većina nas. Bile su praktične, udobne i iskreno ne znam tko je od nas za vrijeme karantene uopće razmišljao o krpicama i banalnostima. Sad kad smo se vratili u nešto normalniji ritam, pardon, novo normalno, i dalje razmišljam o udobnoj jeseni i primjećujem da svaki put kad posjetim Zarin web shop ili bilo koji drugi web shop, pogled mi uvijek skrene ka trenirkama. A vjerujte mi poradili su na tom asortimanu. Trenirke su stale uz bok balonerima i haljinama, otvorene su cijele nove sekcije posvećene ovim udobnim komadima odjeće. Dolaze u svim primaljivim neutralnim nijansama, mekane su, načinjene su od dobrih materijala ili pak recikliranih što posebno pozdravljam. Cjenovno su i dalje u normalnim okvirima, ako ne gledate Yeezy ili neke razvikane brendove, ali realno gledajući ne znam koliko se ljudi u ovim vremenima razbacuju lovom za trenirke pa pretpostavljam da svi gledamo u iste pristupačnije brendove.

Ako tražite nešto mekano i udobno za kuću, za kavu, za grad, za kućno druženje, bacite oko na modele koji su iz aktualne ponude. Ima i onih koji su popularni na Instagramu poput Pangie, ako si ipak želite priuštiti nešto s potpisom, a ja odoh u Zaru po pamučni komplet majice i hlača u sivoj boji.. imam neki osjećaj da ga do kraja tjedna više neće biti.


Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više