Search

Sjajno će biti ključna riječ ove sezone na plaži, ovaj trend kupaćih kostima ne želite propustiti

Sjajno će biti ključna riječ ove sezone na plaži, ovaj trend kupaćih kostima ne želite propustiti

Tekst: BURO.


Image: BURO.

Znamo li kada ćemo ići na more? Nemamo ni ideju. Na koju plažu? Još nismo odlučili. Jesu li otvorene granice prema nekim drugim zemljama? Ne.

Pa što onda znamo o ljetu? Eto bar znamo kakav ćemo kupaći kostim nositi ove sezone! Nije loša početna točka za strateško planiranje odmora. Uz cjelokupnu situaciju tražimo neku mrvicu bezbrižnosti, zato sjajno, svjetlucavo i - pretjerano! Kupaći kostimi iz sezone u sezonu postaju sve sofisticiraniji, imaju sve više detalja i zapravo neki od modela izgledaju više nalik odjeći nego komadiću tkanine za plivanje. A ovaj glitter trend spaja najbolje od obaju svjetova - i dalje je riječ o formi i kroju koji je jednostavan i udoban, dok je materijal taj zbog koga ćete privući sve poglede na plaži.

Većinom su ovi modeli izrađeni od lurexa, koji zapravo ne označava materijal već sjajne niti upletene u njega. A miješa se doslovno sa svim vrstama, od ekskluzivne tanke svile do viskoze i poliestera. Tradicionalno je lurex prisutan na pozornici, plesnoj sceni i klupskoj odjeći, a ovog ljeta pozornica će biti od pijeska, dok ste u glavnoj ulozi upravo vi.

Ovaj trend pokrenuo je jedan od najpopularnijih brendova među modnim znalcima - Oséree. Brend je još prošle godine ponudio Lumière Collection, liniju različitih sjajnih kupaćih kostima, a ove sezone su im se pridružili i drugi dizajneri. Svjetlucave bikinije možete pronaći i u ponudi high street brendovima Zara i H&M, ali i u ponudi cool brendova kao što je Mikoh. Da se ne biste previše mučili s potragom, izdvojili smo naše favorite. Isprobajte, oduševit ćete se efektom sjajnih niti na suncu. Glamur u svom izvornom obliku!

Leave a comment

više