Search

Sjajno će biti ključna riječ ove sezone na plaži, ovaj trend kupaćih kostima ne želite propustiti

Tekst: BURO.


Image: BURO.

Znamo li kada ćemo ići na more? Nemamo ni ideju. Na koju plažu? Još nismo odlučili. Jesu li otvorene granice prema nekim drugim zemljama? Ne.

Pa što onda znamo o ljetu? Eto bar znamo kakav ćemo kupaći kostim nositi ove sezone! Nije loša početna točka za strateško planiranje odmora. Uz cjelokupnu situaciju tražimo neku mrvicu bezbrižnosti, zato sjajno, svjetlucavo i - pretjerano! Kupaći kostimi iz sezone u sezonu postaju sve sofisticiraniji, imaju sve više detalja i zapravo neki od modela izgledaju više nalik odjeći nego komadiću tkanine za plivanje. A ovaj glitter trend spaja najbolje od obaju svjetova - i dalje je riječ o formi i kroju koji je jednostavan i udoban, dok je materijal taj zbog koga ćete privući sve poglede na plaži.

Većinom su ovi modeli izrađeni od lurexa, koji zapravo ne označava materijal već sjajne niti upletene u njega. A miješa se doslovno sa svim vrstama, od ekskluzivne tanke svile do viskoze i poliestera. Tradicionalno je lurex prisutan na pozornici, plesnoj sceni i klupskoj odjeći, a ovog ljeta pozornica će biti od pijeska, dok ste u glavnoj ulozi upravo vi.

Ovaj trend pokrenuo je jedan od najpopularnijih brendova među modnim znalcima - Oséree. Brend je još prošle godine ponudio Lumière Collection, liniju različitih sjajnih kupaćih kostima, a ove sezone su im se pridružili i drugi dizajneri. Svjetlucave bikinije možete pronaći i u ponudi high street brendovima Zara i H&M, ali i u ponudi cool brendova kao što je Mikoh. Da se ne biste previše mučili s potragom, izdvojili smo naše favorite. Isprobajte, oduševit ćete se efektom sjajnih niti na suncu. Glamur u svom izvornom obliku!

Leave a comment

više