Search

Stajemo u obranu gaćica kakve nosi Bridget Jones

Stajemo u obranu gaćica kakve nosi Bridget Jones

Tekst: BURO.


Tange mi se nikada nisu sviđale. Nekada sam mislila da su glavni dio adolescencije i toga što znači biti žensko, ali to je bilo prije prve menstruacije i prije nego što sam osjetila što znači imati “wedgie” od sintetike koji komplicira čak i najjednostavnije zadatke. Uključujući i hodanje.

Zvuči poznato? Ne trebam vam ja objašnjavati kako život nije snimanje kataloga donjeg rublja kao da ni tim ženama taj g-string sigurno nije udoban. Nije mi namjera da ikome tjeram kontru, samo kažem da donje rublje inspirirano sado mazo komadima nije baš udobno. Uvijek glasam za duboke gaćice i čini se da nisam jedina. Lyst je objavio da je pretvara pojma granny pants od siječnja do rujna porasla za 59%. Sad bih mogla kazati kako to označava službeni povratak velikih gaća, ali one nikada nisu ni otišle. Strateški isječci iz kojih sve ispada i cvjetne aplikacije s druge strane, gube na svojoj privlačnosti zato što tradicionalno seksi i “bapsko donje rublje” imaju tu zajedničku osobinu da se u njima osjećate kao da nosite ništa, ali s jednom jako bitnom razlikom: prvi je mučenje, drugi je zen. Razmislite i malo o ovome: iako duboke gaćice nisu najkonvencionalnije provokativna stvar koju možete kupiti i one mogu biti jako seksi, na isti način kao što je muška košulja.

Stajemo u obranu gaćica kakve nosi Bridget Jones (фото 1)

Gdje ne radim kompromise? Moraju se lako održavati, bez drame, od pamuka. Visoki modeli preko kukova u stilu Kylie Jenner koji ugrožavaju (moju) skromnost kod mene nisu dobrodošli. Isto tako, iako znam da će 2021. isto kao njena prethodnica, pripadati tajica,a, nemam ništa protiv da se ispod njih vidi donje rublje. Strah od ocrtavanja gaćica nas je doveo do tangi. A kad mi baš dođe, svoje duboke gaćice navučem tako visoko da mi sežu iznad pupka i uvučem u njih potkošulju. Ako se zbog toga nešto nabora sa strane, neka je.

BURO. favoriti su pred vama, odaberite svoje.

Ovaj članak se prvobitno pojavio na buro247.com


Stajemo u obranu gaćica kakve nosi Bridget Jones (фото 3)

EXTREME INTIMO

Stajemo u obranu gaćica kakve nosi Bridget Jones (фото 5)

CALVIN KLEIN

Stajemo u obranu gaćica kakve nosi Bridget Jones (фото 6)

EXTREME INTIMO

Stajemo u obranu gaćica kakve nosi Bridget Jones (фото 8)

ZARA

Stajemo u obranu gaćica kakve nosi Bridget Jones (фото 9)

DIESEL

Stajemo u obranu gaćica kakve nosi Bridget Jones (фото 10)

CALVIN KLEIN

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više