Search

Svaka osobnost ima svoj tip kardigana. Kojem timu vi pripadate?

Svaka osobnost ima svoj tip kardigana. Kojem timu vi pripadate?

Tekst: BURO.


Svi vole testove osobnosti. Oni predstavljaju našu opsesiju i vječnu želju da razumijemo sami sebe, ali i način na koji doživljavamo svijet. Ne postoji jedan krajnji test koji obuhvaća sve, ali model koji se koristi uglavnom definira pet osnovnih osobina: otvorenost za nova iskustva, savjesnost, volju za suradnjom, neurotičnost. Ako pitate nas, isti princip se može primijeniti i na stiliziranje kardigana . Da, nih nose svi, od 70-godišnjaka do tinejdžera, a najbolji kardigani danas imaju društvenu dimenziju koja će se negdje uklopiti u svačijoj skali.

Volite udobnost prije svega

S jedne strane su osobe koje nose kardigane kako bi im bilo udobno u fizičkom i emocionalnom smislu, što je u stvari jedan od glavnih ciljeva u mjesecima koji nas čekaju. Ovo je možda najklasičniji primjer džempera na kopčanje, nešto što nosite kući kada se opuštate, a ponekad i van kuće.

Uvijek ste seksi

Ova grupa se svrstava u sexigan skupinu. Njena vladarica je Bella Hadid, a njihov zaštitni znak su otkriveni trbuh i dubok dekolte. Naslijeđeni skupi Chanel kardigan u kombinaciji s razderanim trapericama vaša je dnevna uniforma.

Neprijateljstvo

Za pripadnike kulta sexigana, džemper na kopčanje koji se nosi isključivo zbog udobnosti predstavlja sram i propast, i nešto što izjednačavaju sa susretom s bivšim koji ih je šutnuo zbog nekog drugog, dok izgledaju kao da ih je izbacila poplava.

Vi ste diplomat

Većina nas je negdje u sredini između komfora i seksepila, ovisno o raspoloženju i situaciji. Najbolji primjer za to je Katie Holmes koja je prošle godine zapalila svijet u Khaite kardiganu i grudnjaku od istog pletiva. Na kraju ovo je pravi spoj udobnosti i seksepila jer kombinacija itekako odražava tu finu sredinu u kojoj smo se baš udobno smjestili.


Pronađite (sebe) u našem izboru:

Svaka osobnost ima svoj tip kardigana. Kojem timu vi pripadate? (фото 4)

SCOTCH&SODA

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više