Search

Svi nose točkastu košulju brenda Jacquemus

Svi nose točkastu košulju brenda Jacquemus

Najpopularniji komad za ljeto


Image: Instagram

Sudeći prema Instagramu, točkasta košulja koju je francuski dizajner Jacquemus predstavio u svojoj kolekciji za ovo ljeto, najpopularniji je komad sezone

Simon Ports Jacquemus, samouki francuski dizajner, u kratkom je roku postao vrlo popularan i počeo prikazivati svoje kolekcije na Tjednu mode u Parizu. Na njegove revije stižu značajna imena poput Kendall Jenner, ali još važnije, važna imena iz struke kao što je primjerice Demna Gvasalia. Jacquemus je brend pokrenuo bez ikakvog formalnog obrazovanja zbog čega je u početku kritiziran jer nije znao ništa o tehničkoj izradi. No, tada je učinio sve kako bi postao vidljiv - odlazio je na Vogueov "Fashion's Night Out", kontaktirao francuske televizije, pa čak i zaustavljao ljude na ulicama. I čini se kako je to bila dobra strategija.

U svojoj kolekciji za proljeće/ljeto 2017. godine Jacquemus je predstavio zanimljivu košulju s točkastim uzorkom koju karakteriziraju široka ramena i rukavi, te uzak struk i kratka forma. U košulju su se instantno zaljubile trendseterice diljem svijeta pa ćete tako vidjeti Jeanne Damas, Martu Cygan, Anne-Laure Mais i druge trendseterice kako je nose. U nastavku pogledajte njihove odjevne kombinacije s ovom popularnom Jacquemus košuljom.

@sonoir

@jeannedamas

@alicezielasko

@lifeofboheme

@adenorah

@delafard

@srhmikaela

@ninatiari

@daliansouli

@bridgetfleming

Related articles

Buro 24/7 Selection

više