Search

Svijetloljubičasta je nijansa ljeta 2020. - pogledajte kako je nose naše omiljene it djevojke

Svijetloljubičasta je nijansa ljeta 2020. - pogledajte kako je nose naše omiljene it djevojke

Tekst: BURO.


Image: BURO.

Sve nijanse ljubičaste? Ne, ove sezone nisu sve stvorene jednake (iako pristaju jedna uz drugu u tonalnim kombinacijama). Naime, suvereno vlada najsvjetlija pastelna nijansa ove boje! Bilo da je riječ o outfitima "od glave do pete", upečatljivim oversized komadima ili samo detaljima poput salonki od satena, nema dijela garderobe u koji se ova boja nije uvukla. A to nam najbolje pokazuju naše omiljene it djevojke čije street style kombinacije obožavamo.

Ultimativno ženstvena, ova boja čini pravi kontrast komadima posuđenima iz muške garderobe, dovoljno je posebna da ju je nemoguće "samo nabaciti" i izaći, ali je istovremeno i nepretenciozna. Ako vam je potrebno osvježenje od neutralne palete, svijetloljubičasta je vaš novi najbolji prijatelj. Kako početi? Ako niste fan ekstremnih promjena, torbica, bluza ili cipele su idealan izbor oko kojega možete graditi maštovite modne kombinacije.

Iako na prvu može djelovati kompliciranom za kombiniranje, svjetloljubičasta to uopće nije, štoviše s lakoćom se može uklopiti s neutralnim nijansama poput boje devine dlake i krem, sive, crne i bijele, a ako želite prijeći na viši nivo modne igre uvrstite u kombinaciju detalje u jarkim bojama. Prigrlite minijaturne i clutch torbice te sandale u žutoj i tirkiznoj nijansi (realno, većina asesoara u jarkim bojama koje sezona skupljamo će se savršeno uklopiti) i otkrijte novu istinu - svijetloljubičasta se, zapravo, ponaša kao neutralna boja!

Naoružani ovim novim znanjem, upustite se i u igru tekstura - sve tkanine s malo sjaja daju joj novu dimenziju, bilo da se radi o prozirnom organdiju ili satenu. Pazite samo da linije ostanu potpuno opuštene, ova nijansa ne trpi banalnost.

Leave a comment

više