Search

Što poznati nose na plaži?

Što poznati nose na plaži?

Tekst: BURO.

Dok svi mi s full time poslovima lagano usporavamo ritam putovanja kako bismo u novu sezonu uklizali spremni, poznate osobe i dalje jezde između Amalfija i Saint Tropeza, na jahtama razumije se. Nije lako skrolati kroz Instagram ovih dana. Lokacije se možda razlikuju, ali ono što je zajedničko većini fotografija je upadljiv, gledajte-me-svi bikini. Generalno, trend za 2021. godinu nalaže da sve bude jače, veće i upadljivije nego ikada jer smo se napokon dokopali obale usprkos mjerama.

Boje su vibrantne i hipnotizirajuće, tu su ludi printevi i paleta uz koju je nemoguće ostati loše volje: limeta zelena, narančasta i jarka nijansa pink boje. Izgleda da su i poznati, baš kao i mi smrtnici, željni iscijediti lieto do kraja i, pored toga što se trude zabaviti preko mjere, i njihove ljetne kombinacije su vrlo, vrlo razigrane.

Odradili smo online krug i skupili outfite za plažu koji nam se najviše sviđaju. Oni vam mogu poslužiti kao inspiracija da se ipak iskombinirate i pobjegnete iz ureda na još nekoliko dana, a uz to i da pokažete malo (ili malo više) kože. Bez sumnje, ovo je savršena sezona da radite što god vam se radi!

Related articles

Buro 24/7 Selection

više