Search

Tajice i debele čarape preko njih? Naravno

Tajice i debele čarape preko njih? Naravno

Tekst: BURO.


Effortless. Tako mala riječ, a toliko puta upotrebljena u modnoj industriji. Koristili su je i dizajneri i novinari i blogeri kako bi opisali stajlinge koji izgledaju nenamješteno, jednostavno i chic. I sve je to ok osim činjenice da su do sada sve te kombinacije rijetko kada bile baš effortless. Sve je bilo složeno do zadnjeg komada – od raskopčanog tankog kaputa, preko svilene lijepe košulje koja izviruje ispod, golih gležnjeva i mokasina koje se ne smiju smočiti. A onda je svijet stao (a i dalje se miče jako jako sporo) i svi smo odlučili da je vrijeme da nonšalantnost doživi svoj puni potencijal. Znate one kombinacije koje ste nosili za odlazak do kvartovske trgovine ili možda do teretane ako ste išli s autom? Sklepane od udobnih stvari koje su vam pri ruci. Upravo se te kombinacije sada postale vodeći trend. Ne želimo nikakav dodatni stres, ne pazimo na obuću, ne želimo da nam bude hladno, nonšalantnosti dajemo njen puni smisao. Tako smo stigli do debelih sportskih čarapa navučenih preko tajica.

Tajice i debele čarape preko njih? Naravno (фото 1)

@VIVIANHOORN

Ove odjevne kombinacije izgledaju kao da smo skoknuli do pilates studija u susjedstvu i to onda kad smo kasnili na trening, ali sada u njima možete ići bilo gdje, od ureda do dućana u gradu. U 2021. je ok da se odjenete kao Jane Fonda u aerobik fazi, pa iako niste ni potrčali u životu.

Tajice i debele čarape preko njih? Naravno (фото 2)

@ELISE.BAK

Udobnost ove zime doseže svoj vrhunac, čak po cijenu da zaboravimo hodati u štiklama. Uživamo u tome da ne moramo ništa i effortless dressing je konačno opis koji s punim pravom možemo upotrijebiti dok zakopčavamo najveću pufastu jaknu ikad.

Tajice i debele čarape preko njih? Naravno (фото 3)

@HEY_IRMA

Tajice i debele čarape preko njih? Naravno (фото 4)

MAJICA S KAPULJAČOM, PULL&BEAR

Tajice i debele čarape preko njih? Naravno (фото 5)

DEBELE ČARAPE, ZARA

Tajice i debele čarape preko njih? Naravno (фото 6)

TAJICE, MASSIMO DUTTI

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više