Search

Tenisice koje nose Kate Middleton i Rihanna su hit i među it djevojkama na Instagramu

Tenisice koje nose Kate Middleton i Rihanna su hit i među it djevojkama na Instagramu

Tekst: BURO.


Image: BURO.

I da se uhvatite u razmišljanju o nekim neobičnim stvarima, sigurno vam nikad ne bilo palo na pamet u istu grupu staviti imena kao što su Rihanna, Kate Middleton i Kaia Gerber. No, za spominjanje ove tri žene u istoj rečenici možemo zahvaliti modelu New Balance 530 tenisica, koje nose sve tri i njihovom pojavljivanju u istima nekoliko puta u posljednjih par mjeseci. Ubrzo su i mnoge druge žene i djevojke uskočile na ovaj modni vlak i danas se na sve strane nosi model 530 u šetnjama gradom ili po prirodi, ali i po doma. Još jedan bod za "ružne tenisice" koje su s nogu naših djedovaa i očeva prešle na noge svih stylish ljudi na planeti posljednjih godina.

Tenisice koje nose Kate Middleton i Rihanna su hit i među it djevojkama na Instagramu (фото 1)
Tenisice koje nose Kate Middleton i Rihanna su hit i među it djevojkama na Instagramu (фото 2)

Jednostavno - dogodilo se. Imamo novi it komad koji je preplavio Instagram. Influencerice možda na svom feedu nemaju masku na licu, ali na nogama imaju New Balance tenisice. Dok scrollate Instagramom među gomilom Vansica, Conversica i Veja tenisica, primijetit ćete kako se ovaj retro mode uvukao u garderobe žena različitih stilova i polako, ali sigurno, preuzeo primat. Takav modni "povratak" je možda i prirodan i nije toliko neočekivan jer su New Balance tenisice godinama bile nezaobilazan izbor posjetitelja Tjedana mode i street style fotografijama.

Tenisice koje nose Kate Middleton i Rihanna su hit i među it djevojkama na Instagramu (фото 3)
Tenisice koje nose Kate Middleton i Rihanna su hit i među it djevojkama na Instagramu (фото 4)
Tenisice koje nose Kate Middleton i Rihanna su hit i među it djevojkama na Instagramu (фото 5)
Tenisice koje nose Kate Middleton i Rihanna su hit i među it djevojkama na Instagramu (фото 6)

Sve stylish djevojke i žene koje pratite od Lucy Williams preko Jeanette Madsen, Pernille Teisbaek i Filippe Haag do Emily Oberg imaju (bar) po jedan par u svojem vlasništvu i fotografiju ih toliko da nema teorije da im nisu nova omiljena obuća. Uz ovakvu ekipu koja ih nosi nije izostala ni popularnost koja se odrazila i na potražnju i prodaju. Lyst je izbacio svoju listu najtraženijih proizvoda za protekli kvartal 2020. godine i taj se retro model našao u top 5 komada, a Asos je objavio da je prodaja tenisica porasla za 40 posto. Gle čuda!

Tenisice koje nose Kate Middleton i Rihanna su hit i među it djevojkama na Instagramu (фото 7)
Tenisice koje nose Kate Middleton i Rihanna su hit i među it djevojkama na Instagramu (фото 8)

Kada razmislimo, ovaj trend se savršeno uklopio u slogan koji je New Balance imao u 2019. godini, a koji je glasio "nose ga supermodeli u Londonu i tate u Ohiju".

Leave a comment

više