Search

Trend koji volimo: svjetlucave cipele

Trend koji volimo: svjetlucave cipele

Odabrali smo 28 odličnih primjeraka


Image: Buro247.ru

Obuća ukrašena šljokicama trenutno je na vrhuncu popularnosti. Za vas smo odabrali 28 pari fantastičnih primjeraka – od tenisica do sandala – u kojima će ljetni partyji biti još zabavniji i raskošniji

Ako se dosad niste zamišljali kao osobu koja svojom pojavom očara sve prisutne na kakvom ljetnom partyju, cipele sa šljokicama pružaju vam priliku da to ispravite. Dobar par svjetlucavih cipela (ali i tenisica, natikača, balerinki ili sandala) automatski će vas pretvoriti u glavnog junaka večeri jer vam u takvoj obući jednostavno ne može biti dosadno: one same diktiraju pravila i raspoloženje, ne dopuštajući vam da se utopite u dosadnoj ozbiljnoj poslovnoj atmosferi.  

Kako biste u svoju svakodnevicu unijeli onu potrebnu dozu zabave, ove su cipele pravo rješenje za vas. Predlažemo vam 28 primjeraka različitih oblika i cjenovnih kategorija tako da će svatko pronaći par za sebe. Za one najposebnije prilike u kojima želite potpuno zablistati tu su Saint Laurent i Miu Miu cipele na visoku petu, a odlične primjerke inspirirane dizajnerskim komadima uvijek nam ponudi popularni high street brend Zara. Naći će se tu i chic tenisica kakve nam predlažu Acne Studios ili kuća Givenchy, a ljeto jednostavno ne može proći bez gladijatorica koje u ovoj sezoni dolaze u svjetlucavoj varijanti poput onih brenda Ancient Greek Sandals.

Ako već niste, sad je pravo vrijeme da svoju garderobu obogatite jednim sjajnim svjetlucavim parom kako bi duge tople večeri s prijateljima bile još zabavnije.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više