Search

Trend sezone: rasparane traperice s.Oliver

Trend sezone: rasparane traperice s.Oliver

Kako ih nositi na tri načina?

A.P.


Image: John Pavlish

Rasparane traperice vratile su se na velika vrata u novoj proljetnoj sezoni. Model koji možete kombinirati za posao, za izlazak u grad, ali i u večernjim prigodama pronašli smo u kući s.Oliver

Na policama trgovina pronaći ćete bezbroj rasparanih modela koji variraju od decentnih pa sve do onih koji su isključivo namijenjeni večernjim izlascima. Ako, pak, tražite ovaj trendi model koji želite nositi u svim prigodama, uključujući i odlazak na posao, savjetujemo da nabavite model s malim prorezima koji je dovoljno decentan, a može vam poslužiti od jutra do večeri u raznim odjevnim kombinacijama. S jednim s.Oliver modelom složili smo tri kombinacije, od jutarnje kavice u gradu, poslovnog sastanka do večernjeg izlaska.

s.oliver

Lijepo proljetno vrijeme možete iskoristiti za šetnju gradom u ležernoj, ali chic kombinaciji prugica, pastela i traperica. Traperice su osvježene perforiranom majicom na pruge i mekanom jaknom u blijedoj boji breskve. Veliki hit ove sezone ponovno će biti espadrile, a one s prugicama posebno su atraktivne.

Trend sezone: rasparane traperice s.Oliver (фото 1)

Ako radite u tvrtki čiji kodeks dozvoljava nošenje trapera, onda se možete poigrati s vašim rasparanim modelom i dati mu ozbiljniju poslovnu notu. Kako je crni traper izrazito zahvalan za kombiniranje, mogućnosti za poslovne kombinacije su nebrojene.

posao

Mi smo odabrali šarmantnu košulju bez rukava ukrašenu motivom lišća i crni prsluk koji imitira blejzer. Look smo zaokružili kožnom torbom u koju vam stane sve potrebno za dan u uredu i srebrnim cipelama s nižom potpeticom, atraktivnom, a ugodnom za hod.

Trend sezone: rasparane traperice s.Oliver (фото 2)

U večernjim kombinacijama možete pustiti mašti na volju i oplemeniti styling upečatljivim nakitom, dobrim ružem u vibrantnim tonovima i seksepilnim cipelama. Klasika koja uvijek izgleda dobro je kombinacija traperica i bijele košulje. U ovom slučaju radi se o prozračnom dugom modelu košulje koji po potrebi možete nositi kao tuniku.

Trend sezone: rasparane traperice s.Oliver (фото 3)

Trend 'traper na traper' prisutan je već neko vrijeme, a za večernji izlazak možete kombinirati traper različitih nijansi. Kratka traper jaknica moderan je komad koji ovoj kombinaciji daje nešto stroži oblik. Uz vatreno crveni ruž na usnama i predimenzioniranu torbicu grafičkog uzorka spremni ste za odlazak u noć.

Trend sezone: rasparane traperice s.Oliver (фото 4)

Model: Martina Matušin

Odjeća: s.Oliver proljeće/ljeto 2015.

Photo: John Pavlish

Related articles

Buro 24/7 Selection

više