Search

Trend sezone: romantična cvjetna kruna

Trend sezone: romantična cvjetna kruna

Kako poznate dame nose trend sezone?


Image: buro247.ru,
valentino.com

Duh 70-ih ovog se ljeta osjeća u svim porama modnog i beauty svijeta, a nije zaobišao ni neke od najpoznatijih dama koje su cvjetne motive prigrlile i na svoj najvažniji dan u životu...

Ove sezone revije proljetno-ljetnih kolekcija procvale su u najljepšim bojama prirode – počevši od dvojca Dolce & Gabbana koji je svijetu predstavio neku novu Carmen koja nosi krunu od krvavo crvenih ruža, a trend se nastavio i u kući Marchesa koja je proljeće u kosi zamislila u nešto nježnijoj varijanti cvjetnih vjenčića u pastelnim bojama s delikatnim laticama koje se isprepliću s detaljima od perja. 

Trend sezone: romantična cvjetna kruna (фото 1)

Cvjetni trend u kosi najprije je zahvatio švedski supermodel Fridu Gustavsson koja je početkom ljeta uplovila u bračne vode s fotografom Hjalmarom Rechlinom. Njezinu kosu na dan vjenčanja krasio je profinjen, nježni vjenčić od cvjetova gipsofile koji je savršeno zaokružio prozračnu, romantičnu vjenčanicu kuće Valentino.

Trend sezone: romantična cvjetna kruna (фото 2)

Samo par tjedana kasnije, cvjetna groznica zahvatila je i bivšu kreativnu direktoricu kuće Gucci, Fridu Giannini, koja je početkom srpnja rekla "sudbonosno da" Patriziju di Marcu. Vjenčanicu, koju su posebno za Giannini kreirali njezini prijatelji Maria Grazia Chiuri i Pierpaolo Piccioli, Giannini je začinila jednostavnim vjenčićem od bijelih cvjetića.

Trend sezone: romantična cvjetna kruna (фото 3)

Njezin je primjer slijedila je Beatrice Borromeo, koja je nedavno postala suprugom monaškog princa Pierrea Casiraghija, svoju vjenčanu kombinaciju oplemenila je krunom od poljskog cvijeća.

Trend sezone: romantična cvjetna kruna (фото 4)

Ipak, najhrabriju kombinaciju pokazala je britanska manekenka Jacqui Ainsley koja je prije svega tjedan dana ozakonila svoju vezu s proslavljenim britanskim redateljem Guyem Ritchiejem, a svoju dugu plavu kosu ukrasila je upečatljivom, ali elegantnom cvjetnom krunom u kojoj su se ispreplitali cvjetovi ruže i zeleni listovi, podsjećajući na prekrasne aranžmane kakvima je davno ukrašavala kosu velika Frida Kahlo. Mnoge od poznatih dama odlučuju se za ovaj trend i za svoje svakodnevne kombinavije. Pogledajte u galeriji fotografija.

Trend sezone: romantična cvjetna kruna (фото 5)

Trend sezone: romantična cvjetna kruna (фото 6)

Trend sezone: romantična cvjetna kruna (фото 7)

Trend sezone: romantična cvjetna kruna (фото 8)

Trend sezone: romantična cvjetna kruna (фото 9)

Trend sezone: romantična cvjetna kruna (фото 10)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više