Search

Trenirka i sako kao idealna jesenska kombinacija? Može! Evo kako ih nositi

Trenirka i sako kao idealna jesenska kombinacija? Može! Evo kako ih nositi

Tekst: BURO.


Čini se da više ne postoji nijedno modno pravilo koje do sada nije prekršeno i to ne samo da smo zgazili sva pravila, već su ta odstupanja postala apsolutno cool i novi trend! Jeste li prije samo pet godina mogli zamisliti kako ćete čitati tekst na temu uklapanja donjeg dijela trenirke i elegantnog sakoa? Ali evo nas, tu smo.

 

Naravno OG influencerica koja je usavršila ovakvo odijevanje (kod nje nehajno i korišteno u nekim neformalnim prigodama) jeste princeza Diana, a danas je trenirka + sako formula u kojoj možete svugdje od poslovnog sastanka do restorana.

 

 

Naravno, ovakvom bumu je doprinijela činjenica da smo proveli mjesece kod svoje kuće (a neki se još uvijek nisu vratili u urede) kao i to da smo uvidjeli koliko život može biti dobar i udoban u trenirkama. Možda ćemo za nekoliko mjeseci zažaliti što smo bili toliko opsjednuti, kada pokušamo ući u stare traperice, ali za sada je život u trenerici simbol za slobodu i prkos prema starim pravilima.

 

 

Influencerice su naravno prve isprobale kako to sve može da izgledati (uz tenisice, sportske čarape i crop top - zaista sjajno), a kako je glumica Katie Holmes fotografirana s dečkom u Mango donjem dijelu trenirke i Frame blejzeru s dvorednim kopčanjem, ovaj trend se raširio velikom brzinom. Iskoristite šansu i prigrlite trendove koji napokon igraju na strani udobnosti i stvarnog života. Sada možete biti odjeveni za predugačak dan, a da istovremeno biti na samom vrhu liste najbolje odjevenih.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više