Search

Trenirka od recikliranog materijala koju svi nose

Trenirka od recikliranog materijala koju svi nose

Pangaia brend

Tekst: A.P.

Image: Instagram

Za izradu jednog para hlača koju na svojim stranicama nudi održivi brend Pangaia potrebno je 28 plastičnih boca. Ovaj kolektiv čine individualci sa svih strana svijeta koji su svoja znanja i talent udružili kako bi svijetu ponudili održivu modu, i usput ih educirali o važnosti promišljanja o stvarima koje kupujemo, od čega su te stvari načinjene i u kojim uvjetima, i naposljetku da skinu tu stigmu koja nalaže da nešto što je ekološki prihvatljivo ne može biti jako trendy i poželjno u estetskom smislu. Upravo to dokazuje njihov model trenirke koji je postao iznimno popularan u zadnjih nekoliko mjeseci i to među zvijezdama s A liste.

jaden smith

Jedan od najvećih ambasadora brenda je Jaden Smith koji je nedavno prošetao pred paparazzima u neonski ružičastoj trenirci načinjenoj od reciklirane plastike. Ovaj model u prljavo bijeloj boji nosi i Justin Bieber te supermodel Romme Strijd.

Justin Bieber

Listi obožavatelja se pridružila i naša Izabel Kovačič koju je brend objavio na svom Instagram profilu. Izabel ekološku osviještenost zagovara i u svom brendu dječje odjeće Luni Lou koji je trenutno jedan od vodećih dječjih brendova u regiji kada govorimo o održivoj modi za najmlađe.

Izabwel Kovačić

Pored ove trenirke Pangaia se može pohvaliti divnom kolekcijom "Protect The Species" nastaloj u suradnji s umjetnikom Rakuom Inoueom a radi se o majicama načinjenim od morske trave i organskog pamuka na kojima je umjetnik naslikao sve ugrožene životinjske vrste danas.

Panagia

Related articles

Buro 24/7 Selection

više