Search

Tri blogerice - jedan trend

Tri blogerice - jedan trend

Razigrani print


Ovo su pravi upečatljivi modeli za ljetne prilike

Neke od najhrabrijih modnih blogerica po pitanju stila podsjetile su nas koliko je zabavno ljeti eksperimentirati s razigranim komadima. Ovaj put radi se o printu, ali pomalo neuobičajenom i jako upečatljivom. Dijamanti, usne ili oblaci? Vi odlučite koji vam se najviše sviđa.

Plavuša Chantal odabrala je oblake i baby-plavu boju koja joj jako dobro pristaje. Majica i suknja s potpisom su brenda Choies, kao i zanimljive sandale s krilima. Unatoč tome što se radi o tri jaka komada, sve zajedno na njoj izgleda iznimno nježno i bajkovito.

garypepper

Fotografija blogerice Nicole Warne u kompletu duge suknje i cropped topa već je dospjela na mnoge modne stranice. Nicole nosi odjeću s potpisom brenda Alice McCall i u njoj izgleda neodoljivo. Na pastelno-ružičastoj pozadini preslikane su fotografije usana s ružem u crvenoj, plavoj i crnoj boji, a lako ih možemo zamisliti i odvojeno u nekim drugim kombinacijama. Ako imate samo jedan ovakav komad ljeti, imate i brzinsko rješenje za dobar look.

joujou villeroy

Eleonora Carisi bira "dijamantnu" haljinu Aniye By uz žute salonke ukrašene cvijetom i Louis Vuitton torbicu. Ovaj model dobro će izgledati u dnevnoj opuštenoj prilici i onoj večernjoj. U ovakvoj haljini nitko ne može proći nezamijećeno.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više