Search

Tri blogerice - jedan trend

Tri blogerice - jedan trend

Slojevitost


Jedan od trendova koji se nameće ovu jesen zasigurno je slojevitost - evo kako to rade modne blogerice

Slojevitost je uvijek bila omiljena među modnim blogericama koje se izdvajaju svojim stilom. Ove jeseni ona je osobito poželjna, a uz malo poigravanja s odjevnim komadima i vježbe lako ju je ostvariti te s njome postići nešto drugačiji i zanimljiv casual dojam.

Dizajnerica i blogerica Sanna Tranlov ispod kožne je jakne i šala odjenula zanimljiv dugi ogrtač s cvjetnim printom. Ono što najbolje kod ovakvih odjevnih kombinacija je doza glamura koju unose u svakodnevni izgled. Sanna je uz sve imala jednostavne skinny traperice i trendi crne čizme, a cijeli look zaokružila je okruglim sunčanim naočalama Ray Ban.

Maja Wyh

Jedna od blogerica koja slojevito odijevanje besprijekorno izvede svaki put je Maja Wyh. U stvari, teško ćete uopće pronaći Majinu fotografiju na kojoj ne nosi barem tri odjevna komada - T-shirt, kimono ili košulju te baloner. Danas vam kao inspiraciju donosimo njezinu kombinaciju u kojoj je spojila visoke crne čizme, crnu majicu, karirani uzorak i sako s naglašenim ramenima. Baš poput Maje, ovako upečatljive komade u stilu njezinog ljetnog kaputa lako ćete pronaći u dućanima s vintage robom. Sako i crne čizme su Zara. 

Natalie Suarez

Ako ste obožavateljica boho stila, ovaj trend sigurno ste već usvojile. Poznata Natalie Suarez odlučila je pristupiti mu na nešto drugačiji način. Za svoju slojevitu kombinaciju odabrala je dva romantična modela - bluzu na volane i bijeli čipkasti prsluk brenda Forever 21. Kako bi dodatno podigla cijeli dojam odjenula je bajkersku jaknu u nježnoj ružičastoj boji. Ostatak kombinacije ostavila je prilično jednostavnom - odabrala je crne traperice i crne lakirane čizme. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više