Search

Tri najpopularnija kroja traperica za proljeće i kako ih nositi

Tri najpopularnija kroja traperica za proljeće i kako ih nositi

Tekst: BURO.


Iako su svi najavljivali veliki povratak traperica niskog struka (sjetite se samo Britney Spears, Paris Hilton i sve ekipe koja je nosila taj kroj s kratkim topićima), pandemija je ipak diktirala trendove i na sreću niski struk nije kroj koji dominira. Naravno govorimo o trenutnim kolekcijama koje ipak služe kao dobra prognoza onoga što ćemo gledati na proljeće. Sumnjamo da se itko veselio najavi povratka trenda 2000-ih koji rijetko kome pristaje i u kojem je gotovo nemoguće sjediti bez straha da vam sve ne ispada na sve strane. Bez obzira na trend, mi uvijek biramo udobnija rješenja koja nam pristaju, a srećom takvih ima napretek. Izdvojili smo tri ključna trenda u traperu i mini savjete kako ih nositi

culotte traperice 

Culotte su jako chic trend i podsjećaju nas na Brigitte Bardot i sve one glamurozne žene  koje su nosile minijaturne džempere s prugicama, culotte hlače i neke lagane balerinke. Ako vam pristaju savršeno, stvarno ne postoji jednostavniji i elegantniji kroj koji možete nositi. Iako nam najbolje pristaju uz balerinke, lijepo će ići i uz neku salonku s ubojitom potpeticom (sjećate li se kako je hodati u štiklama?). Nosite ih s pletivima, pamučnim majicama ili klasikom ormara – bijelom košuljom i oversized blejzerom.


slouchy 90's jeans

Najudobnije su na listi i sigurno najtrendi. Sve je u znaku 90-ih već neko vrijeme i čini nam se da se trendu ne vidi kraja. Najpopularnije su one s rasporima, ali ako vam se ne da nositi takav model, možete pronaći i pregršt modela od kvalitetnog trapera bez ikakvih zahvata, raspora ili aplikacija. Najbolje pristaju uz tenisice i to neki dobar retro visoki model kao Nike Blazer. Na ovaj look slobodno stavite ribarski šeširić, kao stvoren je za to.


mom jeans

Nikada nismo mislili da će se vratiti u modu, a kamoli postati dio standardne ponude svakog ozbiljnog brenda trapera. Mom jeans je idealan jer ima visoki struk koji naglašava figuru, dovoljno su udobne i možete ih kombinirati na milijun načina. Nama je najdraža opcija s nekim pripijenim bodyjem koji će biti savršena protuteža njihovom širem kroju. Trenutno su popularni bodyji s jaaako visokim izrezom, ali ako vam je to previše, odaberite bilo koji zatvoreniji iz ponude brendova. Preko prebacite neki dobar blejzer ili kardigan, a sve zaokružite cipelama koje podsjećaju na muške modele.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više