Search

U ovim stajlinzima ćete osvojiti grad u vožnji biciklom

U ovim stajlinzima ćete osvojiti grad u vožnji biciklom

Tekst: BURO.


O da, možda se ponavljamo, ali ovo je definitivno godina bicikla! Sve je više nas koji su pronašli svoj stari bajk, sredili gume i sada sretno klizimo po gradu dok okrećemo pedale. Usred pandemije bicikl je idealno rješenje da pređete daljine bez korištenja javnog prijevoza, a u isto vrijeme i vježbate. Zaboravite na dosadne sportske kombinacije i razmislite o ležernim outfitima u kojima će vam biti udobno, a izgledat ćete super i nakon što se parkirate.

Hanna Stefansson

U ovim stajlinzima ćete osvojiti grad u vožnji biciklom (фото 1)

Švedska blogerica i kreativna direktorica Hana Stefansson ima talent da uklopi modne komade o kojima nismo ni razmišljali i to na takav način da ih sve poželimo! Pa naravno da i dok vozi bicikl ona izgleda kao da je nešto samo „nabacila“ na sebe, a izgleda apsolutno sjajno! Njezin prijedlog je udoban pamučni kombinezon s dugim rukavima i tenisice u retro stilu i  imate stajling u kojem možete svugdje. Gradska, ili vožnja u prirodi – izbor je vaš.


Aimee Song

U ovim stajlinzima ćete osvojiti grad u vožnji biciklom (фото 5)

Jedna od naših omiljenih blogerica iz originalne postavke koja je harala Tjednima mode Aimee Song nam je inspiracija i kada su outfiti za bicikl u pitanju. Njen stil odlikuju boje i uvijek neki neočekivani element bilo da je to upadljivi print, ili neki otkačeni asesoar. Kao džoker rješenje za vožnju ona predlaže set: košulju i šorc, ležernu kombinaciju koja istovremeno djeluje chic i uglađeno. Birajte japanke dok još imamo toplih dana, a šeširić od platna je super rješenje za zaštitu od sunca, plus izgleda totalno cool.


Jenny Walton

U ovim stajlinzima ćete osvojiti grad u vožnji biciklom (фото 13)

Jenny je modna urednica na webu The Sartorialist i upravo ju je posao odveo u Kopenhagen na Tjedan mode, gdje je shvatila koliko su Skandinavke neobjašnjivo chic dok okreću pedale. Kako sama kaže obično vozi polako, što joj daje veći izbor kada je odijevanje u pitanju. Ona obično bira haljine, ponekad doda kardigan i malu torbu s neophodnim sitnicama za dan. Slatko, neopterećeno i skroz stajliš. Za ovaj looki posegnite za udobnim haljinama od prirodnih materijala u kojima se nećete pretjerano znojiti i vodite računa da to bude midi dužina kako vam se haljina ne bi uplela u lanac.


Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više