Search

Umijeće shoppinga: Trendi topovi mogu se pronaći u svim dućanima, izdvojili smo najbolje modele

Umijeće shoppinga: Trendi topovi mogu se pronaći u svim dućanima, izdvojili smo najbolje modele

Tekst: Jelena Karakaš

Image: BURO.

Što se trendova ove sezone tiče stvari su jasne, i dalje se vrtimo oko 90-ih godina prošlog stoljeća i početka milenija. Jednostavnije rečeno, ako pomislite da bi nešto rado nosila Cher Horowitz iz filma "Clueless" kupite to odmah jer se vjerojatno radi o it komadu koji će se rasprodati u sekundi. Ono što je manje zabavno je činjenica da je većina nas već "proživjela" ovu modu, ali ako potisnemo sjećanja na srednju školu možemo se zabaviti, uz one modele koji se trenutačno nude u dućanima. Kako bi dodatno podigli ulog (a istovremeno smanjili račune) pronašli smo topove nalik onima koje nude dizajnerske modne marke kao što su The Frankie Shop, Khaite i Orseund Iris. Ključna riječ koja opisuje njihov dizajn je effortless, a da se vi uopće ne morate truditi dajemo vam jasne smjernice za shopping.

Eva

Umijeće shoppinga: Trendi topovi mogu se pronaći u svim dućanima, izdvojili smo najbolje modele (фото 1)

Predimenzionirana majica bez rukava s naglašenim ramenima momentalno nas je zaintrigirala. A posebno kada su influencerice, kao po dogovoru, počele "izbacivati" fotografije kako je kombiniraju i pokazivati kombinacije koje su casual, ali u njima možete i u fancy izlazak. Presuda je bila jasna - želimo ovu it majicu! A to nije bila lagana misija, uzmite u obzir malu količinu koju je brend The Frankie Shop ponudio, liste čekanja i činjenicu da imaju dućane samo u New Yorku i Parizu... Naravno, high street brendovi su vidjeli svoju šansu i od tada je ova majica doslovno posvuda! Mi vam predlažemo da odaberete kvalitetnu pamučnu verziju iz ponude španjolske marke Massimo Dutti.

Tube Tank

Umijeće shoppinga: Trendi topovi mogu se pronaći u svim dućanima, izdvojili smo najbolje modele (фото 2)

Ovo je jedan, sada već klasik aktualne mode, koji nikako niste mogli promašiti. Orseund Iris je brend koji je osnovala Njujorčanka Alana Johnson i to s tek nešto više od dvadeset godina. Dizajnerica je točno znala što je potrebno sceni i to je i ponudila, a ostalo je povijest. Rebrasti top sa žicom ispod grudi je jedan od njezinih top modela i  kada po prvi put ugledate ovaj neobičan komad momentalno vas preplavi čežnja da ga uselite u svoj ormar. Još jednostavnije rješenje? Ušetajte u neki od dućan marke Bershka radnji i pronađite mini haljinu koja izgleda identično kao produženi Tube Tank top.

The Eda Bralette

Umijeće shoppinga: Trendi topovi mogu se pronaći u svim dućanima, izdvojili smo najbolje modele (фото 3)

Još jedan brend koji je nas je sve osvojio u sekundi je Khaite. I u ovom slučaju radi se o kreativnom projektu mlade dizajnerice Catherine Holstein koja je osnovala brend u trenutku kada je Barneys otkupio njezinu diplomsku kolekciju koju je izradila u sklopu školovanja u Parsons School of Design. Kakav odličan potez! Holstein danas svojim vrlo basic modelima redefinira modu iz dana u dan. I naravno da je dobila odgovor na svoj dizajn koji se može nabaviti po high street cijenama. Primjera radi, koliko razlika možete pronaći između Khaite i Mango modela? Ono štp znamo je da je Khaite bralette izrađen od kašmira, a za ostalo ćete se sami morati snalaziti.

Myriam Bikini Top

Umijeće shoppinga: Trendi topovi mogu se pronaći u svim dućanima, izdvojili smo najbolje modele (фото 4)

Okej, tehnički ovo je gornji dio kupaćeg kostima. Ali sa svim tim crop topovima i grudnjacima koji su namijenjen za nošenje preko, umjesto ispod odjeće, realno se i ovaj Akrisov gornji dio može kvalificirati kao top. Radi se o duboko rezanom modelu koji gotovo svima stoji perfektno i ističe dekolte. Verzija s potpisom španjolskog Manga već je tu, ali ako je želite morat ćete pokazati brze reflekse jer se kupaći rasproda gotovo u trenutku u kojem se ponovno pojavi na stranici.

Top Lucie

Umijeće shoppinga: Trendi topovi mogu se pronaći u svim dućanima, izdvojili smo najbolje modele (фото 5)

Još jedan bestseller iz Khaite opusa - riječ je o topou bez naramenica, izrađenom od rebrastog materijala koji nježno obavija figuru i naglašava sve što treba. Za ljetne dane idealan je u kombinaciji s ležernim, širokim hlačama, a savršeno će se uklopiti i u nadolazeću sezonu kao dio neke zanimljive slojevite kombinacije. U Zarinoj izvedbi to je body i krase ga tanke bretelice, ali da, efekt je postignut. 

više