Search

Velika kragna je trend koji će obilježiti jesen. Evo kako je kombinirati

Velika kragna je trend koji će obilježiti jesen. Evo kako je kombinirati

Tekst: BURO.


XXL kragna je zaposjela Instagram feedove. Ovo se istina nije baš dogodilo preko noći, zahuktavala se početkom godine dok joj put svjetske dominacije nisu presjekli karantena i njeni hitovi poput tye-dye trenirki. Petar Pan kragna je sve ovo vrijeme strpljivo čekala i sada se vratila na velika vrata, čini se, jača nego ikad.

Ona ove sezone dolazi u nekoliko oblika, ali su svi jednako ženstveni. Bilo da su ukrašeni vezom, od popelina ili muslina, uparuju se s prslucima, bluzama čak i kožnim haljinama i uvijek daju onaj retro vibe kojem baš ne možete odrediti mjesto, ali se želite uključiti u igru. Ovo je lakše nego što možete zamisliti jer originalne verzije Petar Pan kragni zapravo dolaze same za sebe, odnosno nisu zašivene pa ih možete pomjerati s jedne na drugu kombinaciju kako vam se prohtje.

Velika kragna je trend koji će obilježiti jesen. Evo kako je kombinirati (фото 3)

@FUNDACHRISTOPHERSEN

Neki od najfotografiranijih komada sezone, poput Miu Miu bluze, sigurno će inspirirati brojne varijacije na temu koje ćete pronaći po high street dućanima, ali za komad koji oko sebe nosi ovako jaku vintage auru šteta je da ga ne nabavite u nekom originalnom obliku (a uz savjete insidera koje smo za vas skupili ovo je lakše nego ikad).

Prikačite je na svoju omiljenu ljetnu haljinu i tako je odvedite u jesen, stavite je na bluzu i uparite s hlačama visokog struka, izbacite preko pletenog prsluka bez rukava ili kardigana s velikim gumbima... Mogućnosti su neograničene, uključite se!

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više