Search

Veliki šalovi u raznim bojama unose veselje u zimske dane

Veliki šalovi u raznim bojama unose veselje u zimske dane

Tekst: BURO.


U modnom svijetu uvijek će se naći neki trend koji će vam se učiniti kao vic kojeg malo tko razumije. Onaj koji, ma koliko se god trudili, jednostavno ne razumijete bez obzira na to koliko ga neka XY osoba napominje kao “must have” komad sezone.

Ako pogledate aktualne trendove, primijetit ćete da je nastala pomama za korzetima koju dugujemo seriji Bridgerton. Iako mi je pomisao na odjevni predmet koji vam stišće sve unutarnje organe trenutno jako odbojna, pitajte me što mislim o tom trendu negdje u ožujku.

Umjesto korzeta u siječnju želimo udobnu i utješnu odjeću u kojoj je glavni trik slojevitost. Životi su nam u limbu a s njima pod ruku ide i odjeća. Možda već imate trend koji ovog mjeseca 100% podržavamo: zovemo ga serotonin šal.

On je savršen suputnik za šetnju u parku za sve one koje hvata anksioznost odvajanja od Netflixa. Pored toga, malo boje dok obavljate svoje dnevne obveze dati će vam i dnevnu dozu radosti. Ovo tvrdi i struka: brojna ispitivanja su dokazala da određene boje imaju određeni efekt na naše raspoloženje i da mogu uravnotežiti našu energiju.

Kate Nightingale, psihologinja i osnivačica Style Psychology, kaže da kada odjenete neku boju "vaš mozak automatski aktivira vašu podsvijest u skladu s tom nijansom" . Točnije, mozak usklađuje emociju s bojom.

“Šal će uvijek dati dozu individualnosti i savršen je asesoar kada želite da vam outfit malo živne," kaže Hollie Harding, buyerica za Browns Fashion. “Boje u nama izazivaju osjećaje koje vezujemo za zabavu i opsjednuta sam Loewe raznobojnim šalom na pruge, a tu su i opcije u bojama s potpisom drugih dizajnera kao što su Bottega, Ganni ili Burberry”.

U ormaru nemate šal koji će vas razveseliti? Nema zime. Pogledajte naš izbor i kliknite.

Ovaj članak prvobitno se pojavio na buro247.com


Veliki šalovi u raznim bojama unose veselje u zimske dane (фото 8)

TIMBERLAND

Veliki šalovi u raznim bojama unose veselje u zimske dane (фото 9)

IVKO

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više